Bardzo proszę wszystkich o małą przysługę... Podajcie mi tytuły jakichś wzruszających smutnych albo obojętnie jakich byle tylko można było się przy nich wypłakać... Bardzo takich potrzebuję...

Fashionlady

A co??dziewczyna wpada na wieczor??:Djest pare takich pozycji...'Love story","Zielona Mila","Miasto Aniolow","Uwierz w ducha","list w butelce","zycie jak dom","Filadelfia"...to pare dobrych filmow...na pewno ktorys cie wzruszy:D

Claudinho

heh dzięki za tytułki a w dziewczynach nie gustuję nie jestem lesbijką ;-)

Fashionlady

Sorry,oruchowo napisalem jak do faceta:Dwybacz:D

Fashionlady

Mnie wzruszyły jeszcze: "Ostatni Mohikanin", "Pamiętnik", "Thelma i Louise", "Hope", "Mamuśka".

Fashionlady

Szkoła uczuć
Światełko w tunelu
Czułe słówka-ciag dalszy
Marzyciel
Słodki listopad
Sylvia
Stalowe magnolie

Fashionlady

Przypomniały mi się jeszcze takie tytuły jak:

Podwójne życie Weroniki
Czlowiek słoń
Pokój syna
Godziny

Fashionlady

Zielona Mila, Miasto Aniłów, Bambi, Król Lew

Fashionlady

Dziękuję Wam wszystkim za tytułki. Pare tych filmików widziałam ale mimo to serdecznie dziękuję...

Fashionlady

o tak... Krol Lew - bankowo

poza tym:
dawno temu w ameryce
misja
powrót
lalki

to, co mi sie nasunelo ;)

wrdp

SUUSEL

Titanic, Wzgórze nadziei, Moulin Rouge, Marzyciel, A.I.Sztuczna inteligencja, Romeo i Julia wg. Baza Luhrmanna :) pozdrawiam

Fashionlady

Edward Nożycoręki :) Ja na serio ryczałam na tym filmie!!! Jest bardzo wzruszający i pod względem fabulranym i swoje robi także wspaniała muzyka Elfmana. Polecam skoro tak bardzo chcesz sobie popłakać. Pozdróffffka - Kaileena

Fashionlady

Polecemam "Closer" z Julią Roberts, "Kroniki portowe" z Kevinem Spacey...

Fashionlady

Ostatni brzeg (On the Beach), nic nie wyciska łez tak jak nadchodząca zagłada ludzkości.

Fashionlady

a może by tak bajki...
mustang z dzikiej doliny
król lew
mój brat niedźwiedź
gdzie jest nemo
miki imolle
a filmy..
ja raczej na filmach nie rycze ale
szkoła uwodzenia tylko troche ale zawsze coś ;)
waleczne serce
titanic
i więcej nie pamiętam

Her_Infernal_Majesty

jak lubisz romansidła to polecam- Szkołe uczuć, ja nie płakałam, ale byłam w towarzystwie 5 szlochających, siorbiacych i smarkających dziewczyn....:/

a mnie sama wzruszyły takie filmy:
-Godziny
-Kola ( ŁZY murowane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!)
-undergrund
-skazani na shawshank

Fashionlady

dzisiaj ogladalam swietny film na ktorym plakalam jak chyba na zadnym innym... "hotel ruanda" polecam nie tylko dlatego zeby sie wyplakac ale zeby zastanowic sie nad tym co sie dzieje na tym swiecie.. po za tym to moze byc " szkola uczuc"

Izek_fajny_jest

Requiem dla snu (końcówka)
Pozdrawiam...