Powiedzcie mi proszę o co do cholery chodzi. Jakiś czas temu na forum zostal założony post w treści którego było napuisane, że tu jest straszny śmietnik i coś z tym trzeba zrobić. Ktoś zauważył tego posta i postanowil zrobić pierwszy krok w stronę porządku: zalożyl temat "ZAGUBIONE TYTULY", użytkownicy mieli tam umieszczać prośby o tytuły filmów, których znali tylko fabulę. Pomyślałem sobie: świetny pomysł, bo takich pytań było mnostwo i forum robiło się po prostu jednym wielkim śmietniskiem. Postanowilem więc, że jak zobaczę, że ktoś zakłada nowy temat w takiej wlaśnie sprawie, to napiszę odpowiedź, żeby przekierował swoje pytanie do ZAGUBIONYCH TYTULÓW, nawet podawałem linka żeby bylo latwiej.
Co się okazuje? Ludzie mają gdzieś moje prośby i jeśli nikt nie odpowie na ich pytanie, a temat zniknie z listy pięciu ostatnich tematów, to zakladają nowy. I znow się robi jeden wielki burdel!!!! ARGH!!! Czy to tak trudno kliknąć na link??????
A tobie tak trudno zrozumieć, ze ludzie nie zaglądają to tego tematu ,,zagubione tytuły" i chyba logiczne jest, że jak napisze sie temat tutaj i on jest na wierzchu to wiecej osób go zauważy, w co za tym idzie wiecej osób odpisze. W ten sposob łatwiej znajde film, ktory mnie interesuje.... Wiec schowaj sobie do kieszeni swoją dume i checi do uporzadkowywania forum. Tak bardzo chcesz dbac o porządek to zatrudnij sie jako sprzatacz. Wkurzasz mnie ziomus, twoj pomysl był do kitu i wiecej nas nie pouczaj gdzie umieszczac tematy na forum, mam cie gleboko w d... i koniec z tym wymądrzaniem sie. Żegnam