Powiedzcie mi proszę o co do cholery chodzi. Jakiś czas temu na forum zostal założony post w treści którego było napuisane, że tu jest straszny śmietnik i coś z tym trzeba zrobić. Ktoś zauważył tego posta i postanowil zrobić pierwszy krok w stronę porządku: zalożyl temat "ZAGUBIONE TYTULY", użytkownicy mieli tam umieszczać prośby o tytuły filmów, których znali tylko fabulę. Pomyślałem sobie: świetny pomysł, bo takich pytań było mnostwo i forum robiło się po prostu jednym wielkim śmietniskiem. Postanowilem więc, że jak zobaczę, że ktoś zakłada nowy temat w takiej wlaśnie sprawie, to napiszę odpowiedź, żeby przekierował swoje pytanie do ZAGUBIONYCH TYTULÓW, nawet podawałem linka żeby bylo latwiej.
Co się okazuje? Ludzie mają gdzieś moje prośby i jeśli nikt nie odpowie na ich pytanie, a temat zniknie z listy pięciu ostatnich tematów, to zakladają nowy. I znow się robi jeden wielki burdel!!!! ARGH!!! Czy to tak trudno kliknąć na link??????

użytkownik usunięty
TenTamTen

no niestety tak to jest, jak menele nie słuchają co się do nich mówi!!

TenTamTen

A tobie tak trudno zrozumieć, ze ludzie nie zaglądają to tego tematu ,,zagubione tytuły" i chyba logiczne jest, że jak napisze sie temat tutaj i on jest na wierzchu to wiecej osób go zauważy, w co za tym idzie wiecej osób odpisze. W ten sposob łatwiej znajde film, ktory mnie interesuje.... Wiec schowaj sobie do kieszeni swoją dume i checi do uporzadkowywania forum. Tak bardzo chcesz dbac o porządek to zatrudnij sie jako sprzatacz. Wkurzasz mnie ziomus, twoj pomysl był do kitu i wiecej nas nie pouczaj gdzie umieszczac tematy na forum, mam cie gleboko w d... i koniec z tym wymądrzaniem sie. Żegnam

cheesburger

W tak długiej wypowiedzi znalazł się aż jeden argument. Gratuluję. Szkoda że taki, o którym wystarczy tylko chwilę pomyśleć, żeby go odrzycić. Reszty lepiej nie będę komentował.