To skandal nie wiem jak to sie stało ale jeden z najlepszych polskich kostiumologow Anna Biedrzycka-Sheppard jest nie doceniona przez filmweb.pl. Nie dosc ze mozna ja znalesc pod dwoma roznymi hasłami (ANNA B.SHEPPARD I ANNA BIEDRZYCKA-SHEPPARD) to jeszcze nie ma wpisanych wszystkich filmow i nagrod (w tym dwoch Oscarow za Liste Schindlera i Pianistę Polańskiego). To nie koniec w hasle BIEDRZYCKA-SHEPPARD jest tylko wpisany jeden film. Nie wiem czy strona na cos z polskimi nominacjami do Oscara ale uwarzam ze ludzi powinno sie doceniac.
w 100% sie zgadzam ale to czesto sie zdarza. tez sie juz z czyms takim spotkalem ale w przypadku innej osoby.
Tylko prosze nie uznać tego za atak, ale jak wiesz dokładnie za co dostała nagrody, w jakich filmach grała i wogóle jak znasz jakieś informacje o tej osobie to wprowadź zmiany, czyli dodaj nagrody, filmy w jakich grała... tylko nie wiem czy Ci się to uda ze względu na to, że będzie potrzebna strona z jakiej zostały pobrane te wiadomości, bo to, ze widziałeś z ta Panią film, nie oznacza że jest to wiarygodne wiem cos o tym;]