Moja mama jest ostatnimi czasy poważnie wkręciła się w kino bolywoodzkie i męczy mnie żebym skołował jej jakieś filmy, a że dobre ze mnie dziecie - żal mi serce ściska i chciałbym zadośćuczynić prośbie mej rodzicielki. Jak ktoś ma i jest w stanie poratować (mam tu na myśli rzecz to jasna jakąś wymiankę) - to uniżenie upraszam się kontaktu droga emailowa lub gg- dane na mym profilu. Please ;]
Do wypożyczalni i spytać obsługę - na pewno wskażą. Pamiętam tylko "Czasami słońce, czasami deszcz".
tak sie akurat sklada ze bollywoodzka ekipa filmowa przebywa obecnie w Zakopanem. realizuja tam wlasnie kolejna szmire...
Szmirę? Te filmy są piękne, dużo lepsze od amerykańskich gniotów, gdzie liczy się tylko jedno...
Co do wątku...Hmm..Wypożyczalnie, popytaj się znajomych, ja mam tylko "Czasem słońce, czasem deszcz" na dvd z Nowego Dnia...
szmira , kwestia gustu ;] - ogladalem wraz ze starszą owo "czasem slonce.." itd i choc byl to monstrualny kicz to napewno nie pozbawiony uroku a nie bede starszej wciskał filmów typu " Ichi the killer" bo mogłaby siąść jej pikawa albo cos w tym stylu. Bolywood tchnie optymizmem na maxa więc niech sobie mateczka oglada i niech sie cieszy - ja sobie czasem tez chetnie obejze bo złakniony jestem wszelakich doświadczeń kinematograficznych
PS: moja faworytka made in indi jest niejaka KUJOL (fajna pani i tak jej dobrze z oczu patrzy ) dzieki za oddzew ;]]]