Ja nie widziałam Zielonej mili i Skazanych na Shawshank a Wy?

czas obejrzeć :P

użytkownik usunięty
herma90

Niemożliwe. Zero zainteresowania tematyka więzienną. Proszę o wypowiedzi na temat :P

Ja nie widziałam:
Milczenie owiec
Skazani na Shawshank
Titanic
Hannibal

Trylogia "Władca Pierścieni", nigdy nie mogłam przebrnąć, nie w moim guście.

Wszystkie części Gwiezdnych wojen.

Zielona mila i Lot nad kukułczym gniazdem nie mogę się za nie zabrać

użytkownik usunięty

Nie widziałam ani sekundy Dextera i Gry o tron

Pulp Fiction
Zielona mila
Trylogia "Władca Pierścieni
Gwiezdne wojny
Harry Potter
James Bond -żadna część
Godzilla
King-Kong
Nagi instynkt

Gwiezdne wojny, choć to być może temat jeszcze do nadrobienia. ;)

użytkownik usunięty

Oczywiście "Władcy pierścieni" żadnej części, żadnej części Gwiezdnych wojen, Harry'ego Pottera. To nie moja bajka :)

użytkownik usunięty

Podobnie jak "Piraci z Karaibów" - żadnej części.

Krwawy sport
Nico ponad prawem żadnej
Freddy Krueger

Władca Pierścieni
Gladiator
Piraci z Karaibów
Gwiezdne wojny
Avengers (itp)
King Kong
Bondy

Ojciec Chrzestny (mimo iż kocham gangsterskie :| )
Braveheart
Pulp fiction

Jak na razie mam ocenione 1783 filmy, a nie widziałem jeszcze takich produkcji jak:
Szeregowiec Ryan
Braveheart
Chłopcy z ferajny
Dawno temu w Ameryce
Nietykalni
Zapach kobiety

Akurat dwa przez Ciebie wymienione oglądałam, ale nigdy, naprawdę nigdy nie obejrzałam żadnej części "Szklanej pułapki", "Zabójczej broni", "Piratów z Karaibów", "Harry'ego Pottera", "Władcy pierścieni" (choć miałam podejście do cz. 1), Batmanów czy Terminatorów. Pomimo tego, że polska telewizja miała w zwyczaju katować nimi widzów po kilkanaście razy do roku ;) Oglądać nie zamierzam.

Nigdy nie mogę się zabrać za Gwiezdne wojny i Ojca Chrzestnego, a czuję, że muszę je obejrzeć.

Leon zawodowiec

użytkownik usunięty

Ojciec chrzestny.

użytkownik usunięty

Poza tym nie widziałam Gladiatora, Titanica, Szeregowca Ryana, Drogi do zatracenia

widziałem tylko jedną częsc Harego Potera i nie mam zamiaru oglądac jakiejkolwiek innej

użytkownik usunięty
sepultura_fan

A którą?

Harry Potter i Zakon Feniksa (2007)

użytkownik usunięty
sepultura_fan

A, to słaba akurat ekranizacja. Jedna z dwóch najsłabszych moim zdaniem.

A to która najlepsza jak dla ciebie

użytkownik usunięty
sepultura_fan

Początek i koniec są dobre (1,2,3,7,8), środkowe części słabe (4,5,6), ale oceniam jako ekranizacje. Z perspektywy osoby, która czytała książki. Generalnie nie ma sensu polecanie poszczególnych części - to się ogląda w całości i po kolei. Obejrzenie jednej części gdzieś tam wybranej nie ma raczej sensu.

Popieram opinię w 100% :)

Ojciec chrzestny
Szeregowiec Ryan
Lot nad kukułczym gniazdem

Na komputerze jakoś nie mogę się zebrać, by samemu obejrzeć a w telewizji przy stosunku reklam do filmu jak 2:1 to bez sensu. Pewnie jak zwykle zobaczę, jak będzie emisja na tvp.

Brudny Harry - tyle razy na TCM leci i nic xd

użytkownik usunięty

I jeszcze "Przełamując fale" nie widziałam

"Tańczący z wilkami" ,"Braveheart' ,"Przeminęło z wiatrem" , "Głupi i głupszy" .Obejrzane tylko 1 części "Szklanej pułapki" i "Zabójczej broni". A "Titanik" i "Keviny" obejrzane po trochu tylko dlatego,że non stop puszczane w telewizji.

Chyba tylko "Avatar". Będę musiał nadrobić, bo wspominam o nim w pracy magisterskiej.

Może jeszcze "Amadeusz" i jakieś klasyki w stylu "Przeminęło z wiatrem".