Wymieniajcie filmy, które ogólnie były takie sobie lub nawet słabe, ale była w nich postać dla której oglądało się całą produkcję do końca.
Dla mnie jedną z takich postaci jest chiński generał z "Ladykillers". Film ogólnie średni (momentami dobry), ale ww. generał zawsze jak był na ekranie to wybuchałem śmiechem (najlepszy był numer z papierosem).

batman2k3

Mr&Mrs Smith..Filma całkiem fajny ale nie super. Ale główni bohaterowie byli grani przez bardzo sexsownych aktorów..:D Brad Pit i Angelina Jolie..Oni chyba uratowali film chocaiż nie był najgorszy ale podaje przeykład..:)

batman2k3

Filmy z Brandonem Lee "Laserowa misja", "Pięść nienawiści"... filmy te są takie sobie, ale szukałam ich by mieć wszystkie w jakich zagrał Brandon Lee. Niestety zagrał jedynie w kilku filmach i zanim świat go odkrył ("Kruk") jemu pisane było umrzeć.

batman2k3

"Władcy ognie" - nie do obejrzenia, gdyby nie parka Matthew McConaughey i Christian Bale

batman2k3

wydaje mi się, że taki jeden ratujący film bohater to Christian Bale z Batmana -Początek. Film ogólnie nawet, niezły - no a napewno najlepszy z wszytkich innych totalnie kiczowatych opowieści o chłopcu, który zbawia świat skacząc sobie z dachów i romansując z np. Nicole Kidman. Pan Bale uratowałchonor batmana - widać, że bardzo sympatyczny z niego młodzieniec.

batman2k3

"Mechanik" - Christian Bale
"Osada" - Bryce Dallas Howard
"Król Artur" - Clive Owen
"Wzgórze nadziei" - Renee Zellweger

bartekscissorhands

Przy "BUT MANITU" w momentach z WłóżMiTu(fajnie sie gośc nazywa nie :D??) po prostu wymiękam :P

Zustys

o_O eva mendes w "braciszek świnka" z kobiet i pat morita we wszystkich "karate kidach" z facetów.

batman2k3

Tomy Lee Jones w Natural Born Killers ! ):|
Ihr Heinrich.