jakie postacie filmowe polubiliscie najbardziej (po jednej z kazdej plci:) moimi faworytami sa Clementine (Zakochany bez pamieci) jak i Forrest (Forrest Gump)
Moim ulubionym bohaterem jest John Q (rola Denzela Washingtona z filmu o tym samym tytule- "John Q") i Alice ( Milia Jovovich z obu części "Residenta Evila") :]
Chyba najbardziej lubię Danutę Stenkę ("Nigdy w życiu!") i Kirsten Dunst (Spider-man) a z aktorów Tobey Maguire (Spider-man)... :-)
Zapomniałam o Stitchu (Lilo i Stitch), ale on jest chyba kategoria: aktor dziecięcy (tudzież animowany ;)
Niedawno gglądałam "Efekt motyla". Ten film mnie po prostu zatkał a na końcu oczywiście się poryczałam. Postać Evana mnie po prostu urzekła. Poświęcił swoje szczęście (miłość) dla przyjaciół z dzieciństwa! Nic tylko ryczeć! Polecam ten film!
Jack Sparrow (Piraci z karaibow - Johnny Depp) pobil nawet Orlando Bloom'a :) i niezmiennie Mr Darcy! (Duma i Uprzedzenie - Colin Firth) a takze Darcy z Dziennika BJ.
Rola kobieca.. hmm chyba Renee Zelweger z dziennika BJ :)
Jan Tuwara (Janusz Gajos) z "Ekstardycji 3"
Elżbieta Ginter (Magdalena Cielecka) z filmu telewizyjnego "Defekt"
Pozdrawiam, Michał "Soprano" K.
do grupy moich ulubionych zaliczam napewno Toma Hanksa , nie jest moze naj... ale jden z nich , a z kobiet - Julia Roberts
Jack Sparrow (Piraci z Karaibów - Johny Depp) i Erin (Teksańska masakra piłą mechaniczną - Jessica Biel)