jakie postacie filmowe polubiliscie najbardziej (po jednej z kazdej plci:) moimi faworytami sa Clementine (Zakochany bez pamieci) jak i Forrest (Forrest Gump)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Pablo_28

Moim ulubionym bohaterem jest John Q (rola Denzela Washingtona z filmu o tym samym tytule- "John Q") i Alice ( Milia Jovovich z obu części "Residenta Evila") :]

użytkownik usunięty
Pablo_28

Chyba najbardziej lubię Danutę Stenkę ("Nigdy w życiu!") i Kirsten Dunst (Spider-man) a z aktorów Tobey Maguire (Spider-man)... :-)

Pablo_28

Jack Sparrow (Piraci z Karaibów) i Kate (Włamanie na śniadanie).

użytkownik usunięty
puss

Syriusz Black(HPiWA) i Vivian Ward(Preatty Woman)

puss

Zapomniałam o Stitchu (Lilo i Stitch), ale on jest chyba kategoria: aktor dziecięcy (tudzież animowany ;)

Pablo_28

Niedawno gglądałam "Efekt motyla". Ten film mnie po prostu zatkał a na końcu oczywiście się poryczałam. Postać Evana mnie po prostu urzekła. Poświęcił swoje szczęście (miłość) dla przyjaciół z dzieciństwa! Nic tylko ryczeć! Polecam ten film!

Pablo_28

Jack Sparrow (Piraci z karaibow - Johnny Depp) pobil nawet Orlando Bloom'a :) i niezmiennie Mr Darcy! (Duma i Uprzedzenie - Colin Firth) a takze Darcy z Dziennika BJ.
Rola kobieca.. hmm chyba Renee Zelweger z dziennika BJ :)

Pablo_28

Jan Tuwara (Janusz Gajos) z "Ekstardycji 3"
Elżbieta Ginter (Magdalena Cielecka) z filmu telewizyjnego "Defekt"

Pozdrawiam, Michał "Soprano" K.

Pablo_28

do grupy moich ulubionych zaliczam napewno Toma Hanksa , nie jest moze naj... ale jden z nich , a z kobiet - Julia Roberts

Pablo_28

Chucky - Good Will Hunting- za kipowanie fajki i plucie :]
Naomi Watts- Mulholland Drive
take care

użytkownik usunięty
Ricky_F

Jack Sparrow (Piraci z Karaibów: Klątwa czarnej perły)

Pablo_28

Jack Sparrow (Piraci z Karaibów - Johny Depp) i Erin (Teksańska masakra piłą mechaniczną - Jessica Biel)

_Death_

Lestat (Tom Cruise) - "Wywiad z wampirem"
Illeana Scott (Angelina Jolie) - "Złodziej życia"
Pozdrowionka:)