Z góry przepraszam, że założylem temat w dziale FILMY! Ale właśnie w tym rzecz - chyba coś się schrzaniło. Od 1/3 ekranu w dól mam czarne pole i nic pod spodem nie widać i nie można przewijać strony! Jest to tylko na filmwebie i tylko na forum :/ cos u mnie nie tak, czy błędy po waszej stronie?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Dobry_2

Raczej błędy po stronie filmwebu.
Ja miałam ten sam problem co Ty teraz.

Aludra

Kurde mać nadal się utzrymuje ta paskudna czarna plama. Idę spać, dobranoc i miłego życia.

Aludra

Kurde mać nadal się utzrymuje ta paskudna czarna plama. Idę spać, dobranoc i miłego życia.

Dobry_2

Kurcze, ja mam ten sam problem...wczoraj było ok, ale dziś:(

ania__87

heh tutaj niestety zawsze są jakieś problemy a szczególnie wnerwiający jest ten typu "spokojnie to tylko awaria " i coś tam że za duzo osób siedzi.

nolbex

Ja mam tak samo ;\. Od razu lzej, hehe.

Dobry_2

Nie było mnie jakiś czas, wchodzę na forum by odrobić zaległości, a tu...........zonk!!

Narzekałam na błąd 503 (?) ale to jest gorsze...

użytkownik usunięty
Villandra_swietlista

ehhh niestety u mnie to samo ;/

I u mnie. Czuję się jakby mi coś odebrano.

użytkownik usunięty
Szem

ja się czuje jakby odebrano mi 3/4 forum :(

Dobry_2

U mnie to samo...I to nie pierwszy raz... :/

Dobry_2

ej, to jest jakieś fatum. Nie miałem z tym problemów dopóki nie weszłem w ten temat :)

MlodY

Stworzyliśmy krąg pokrzywdzonych.....hahaha:D

Dobry_2

ja tak miałam od wczoraj (a właściwie dzisiaj) od godziny 00:00. teraz wszystko działa.

użytkownik usunięty
Plastyk_ys_fantastyk

ehh nie chciałbym nic mówić ale wciąż nic nie działa.. ;P

Ja mam to samo tylko troche forum widac ehhhh jak nie ' zadyszki serwisu" to to :/

użytkownik usunięty
Dobry_2

KORZYSTAJĄC Z OKAZJI ŻE NIC NIE DZIAŁA - NIECH KTOŚ MNIE ODWIEDZI :) :) - nie mam gdzie się wypowiadać ;]

użytkownik usunięty
Dobry_2

u mnie wszystko ok :)

A ja już sam nie wiem raz działa a raz nie... DOSTAJĘ GŁUPAWKI ... i pojawiają się tiki nerwowe w stylu "mruganie okiem" :D:D

nolbex

już działa... ufff

Dawca_orgazmow

Jejejeje. ZNowu zyje hehehe