Jestem chory :/ Korzystając z okazji chcialem wzbogacić sięmo kilka nowych filmów, w sumie to mam dużo, których jeszcze nie oglądałem, ale nie wiem czy są to dobre filmy: Z piekła rodem, Aniołowie apokalipsy, Czas Apokalipsy - Powrót, Siedem, Inni, Kolekcjoner, Sekta, Zielona Mila, Jarhead, King Kong, Opowieści z Narnii, 40 - letni prawiczek, Aeon flux, Atak na posterunek, Red eye, Snajper, Tłumaczka, Tajni Agenci, Sin City, Pulp fiction, Polowanie na druchny, Star wars III, Piła I i II... Co o nich powiecie, które najlepsze, najgorsze??
Z tych co wymieniłeś polecam ci Siedem (najbardziej), potem Zielona Mila, Sin City, Star Wars III, obie Piły....
zobacz koniecznie: Siedem, Inni, Kolekcjoner, Sekta, Zielona Mila, Jarhead, King Kong, Opowieści z Narnii, 40 - letni prawiczek, Red eye, Snajper, Tłumaczka,Sin City,Polowanie na druchny, Piła I i II...a reszta to moim zdaniem albo nuda albo nieznam:)
Zawsze możesz nie spać, nie jeść i zobaczyć wszystko ale ja polecam: Z piekła rodem (no ale ja lubię Deppa), Czas Apokalipsy, obowiązkowo Siedem (wstyd nie znać), Zielona Mila (cudna, piękna no i kingowska), Sin City, Pulp fiction.
Aniołowie apokalipsy, Sekta, Tajni agenci, obie Piły z czystym sumieniem możesz sobie darować.
Reszty nie widziałam ale na Twoim miejscu obejrzałabym jeszcze: Red eye, Polowanie na druchny, King Konga, Opowieści z Narnii i Tłumaczkę.
Star wars III też by wypadało... Mi nie bardzo się podobał ale może Tobie podpasuje. Zobacz jak starczy Ci czasu.
trudno jest się wypowiadać bo nie znam gustu..co najbardziej lubisz a co mnie...na pewno Zielona Mila, siedem (klasyka-wiele filmów bazuje na nim) Transporter 1i 2, Inni, Opowieści z Narnii, Sin City, Miasto Gniewu, Jeśli lubisz Tarantino to na pewno Kill Bill obie części, Pulp Fiction, ...odpuść sobie Star wars III, Piłe, Tajnych agentów...