ze wzgledu na puszczenie w tvn Wladcy..(dwie wieże) i Gladiatora. Nasunoł mi sie dylemat wiec chcialem sie zapytac ktora wedlug was produkcja jest lepsza.

minowy

Ja nie przepadam za filmami fantasy dlatego bardziej podobał mi się Gladiator. Ale to kwestia gustu.
A co do pomysłu filmu i jego zrealizowania to też zdecydowanie Gladiator:P
pzdr

ani

chociaz jestem pelen podziwu dla tworcow "The Lord...", to jednak bardziej podoba mi sie "Gladiator"... tak po prostu

minowy

Mi rowniez bardziej spodobal sie Gladiator!

minowy

JA uważam natomiast ze to jest sprawa gustu i upodobania gatunków filmowych. Obydwa filmy mi sie podobały.

minowy

według mnie bezapelacyjnie Gladiator lepszy!!

minowy

Gladiator zdecydowanie, ale Władca to ta sama liga jednak o stopień niżej

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Kornelius

chyba sie zakochałam Kornelius, uwielbiam facetów którzy znają sie na dobrym kinie, i maja za idoli takich super meskich aktorów jak Croł i w dodatku to poczucie humoru wow, całe zycie szukałam kogos takiego jak ty, miodzio ;)

Aliciaa

Gladiator to filmik na półtorej godziny, pozbawiony efektów wizualnych i co ważniejsze dźwiękowych. Władca to niezła jazda na dobrej jakości kinie domowym.

Pozdro
Sebulex

minowy

wg mnie trudno jest porownywac oba filmy,bo sa kompletnie rozne gatunkowo. zarowno gladiator,jak i wladca byly krecone z wielkim rozmachem.jezeli o mnie chodzi,to uwazam ,ze oba sa swietne.

minowy

....jeden i drugi film jest światową produkcja, ale mnie bardziej się podobał się Gladiator. pOzdrawiam i zapraszam do siebie.