Co myślicie na temat filmu "Constantine"?????
Moim zdaniem najfajniejszy w tym całym filmie był Keanu Reeves:P
łał naprawde tak sadzisz? Nie no to suuuper. Ale ja osobiscie dodalbym takim komentarz w katalogu z filmem, a nie na ogolnym forum.
Ja nie przepadam za takimi filmami. Do kina poszłam dlatego, że był Dzień Wagarowicza i chciałam się pośmiać. Temat możnaby zrealizować w fajniejszy i bardziej realny sposób. Najbardziej nierealne z całego filmu jest zakończenie. Kiedy głowni bohaterowie stoją blisko siebie i prawdopodobnie nie zobaczą się nigdy więcej....laska poprosto zabiera dzidę przeznaczenia i się zmywa!!!! Jakby koło mnie stał taki Keanu tak szybko bym sobie nie poszła.
Jeśli chodzi o Keanu to postać którą grał była dosyć intrygująca i ciekawa, ale umiejętności aktorskie Reevesa w filmie są bardzo średnie. Aktorem to on nigdy nie był najlepszym, a zdanie to podziela większość krytyków, według mnie do jego ciekawszych ról należą ta z Adwokata diabła, oraz Drakuli. W Constantine dużo lepiej zagrała Rachel Weisz, oraz Hounsou,-- Fabułę samego filmu uważam za fajną, a zarazem "zabawną" , bo przecież to na podstawie komiksu ( chociaż nie najlepiej odzwierciedlonego, w filmie podobno pozmieniano kilka rzeczy), ogólnie to następna adaptacja komiksu- dosyć słaba, którą ( nie będę ściemniał) niestety dobrze mi się oglądało, ale nie ze względu na Keanu...