Jeśli na przykład oglądałem jakiś film, dodaje dane do strony, która ten film opisuje. Kiedy jednak nie ma w internecie strony z konkretnymi danymi, korzystam z napisów, które są zawarte w filmie (obsada, twórcy, czas powstania, długość). Dlaczego rzeczy, którą można sprawdzić w ten sposób weryfikator nie raczy sprawdzic i nie akceptuje tego, co umieszczam na odpowiedniej stronie? A na przykład ciekawostki. Często użytkownik umieszcza je po uważnym obejrzeniu filmu. Dlaczego wtedy weryfikator ich nie uznaje? Czy uważne obejrzenie filmu przez użytkownika jest mało wiarygodne? A zdjęcia/plakaty? Podałem odpowiednie strony lub odpowiednie namiary i dotąd mi tego weryfikatorzy nie uznali. W jednym przypadku akurat co do ciekawostek, to wywiadu, z którego ich zaczerpnąłem już nie ma na stronie, ponieważ co tydzień są inne wywiady. Czy to jest podstawą dla weryfikatora do odrzucenia podanych materiałów? Mam jeszcze wiele innych pytań, ale zapisanie ich zajełoby mnóstwo miejsca. Te najważniejsze pytania wszakże w tym temacie już umieściłem. Czekam na rychłą odpowiedź.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Shiloh

Po pierwsze, nie jesteś pierwszy (zapewne też nie ostatni), któremu te zasady przeszkadzają. Tak już tu jest i tego nie zmienisz.

Żródło internetowe MUSI być, a przyczyna jest bardzo prosta. Czy naprawdę sądzisz, że każdy weryfikator widział każdy dostępny i dodawany przez nas film, a nawet gdy go widział, pamięta szczegółowo obsadę, symbole wykorzystane w tym filmie i kolor włosów aktorki?
Nie sądzę.

Na filmwebie, z założenia, wiadomości mają być wiarygodne. A jedynym na to sposobem jest znalezienie wiarygodnego źródła w internecie.
Pewnie, że nie jest to system doskonały (chociażby Twój przykład z wywiadami). Ale czy jest coś do końca doskonałego na tym świecie? :)

Mam nadzieję, że chociaż częściowo rozwiałam Twoje wątpliwości.
Pozdrawiam

Shiloh

Najrychlej możesz uzyskać odpowiedź rychło szukając w starych tematach podobnych pytań. Jeśli rychło się do tego zabierzesz, to też rychło się dowiesz wszystkiego co chcesz wiedzieć.
Poza tym polecam lekturę FAQ (jeśli jeszcze się z nim nie zapoznaleś). Im rychlej się do tego zabierzesz, tym lepiej. :-)

TenTamTen

Popieram :)