Odwiedzajcie moja strone i wpisujcie sie na Blogu. Zapraszam!!!!
Pozdrawiam Brogan

Maximilliene

Ciekawe co dzisiaj Mikołaj przyniesie??? Na blogu możecie wpisywac swoje uwagi spostrzezenia i 1000 różnych innych rzeczy:))))))))))))))

Maximilliene

:))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))
:))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))

Maximilliene

Wpisuje się tylko dlatego bo mam nadzieje ze ty wpiszerz sie mnie

ron_whisky

Oczywiscie ze sie wpisze:) na twojej stronie w ksiedze gosci
Pozdrawiam i życze wesołych i spokojnych świąt:)

Maximilliene

hehe, ciakawa spółka...:-)) Broganowi się już wpisałem, bo też Bale'a lubię... komuś jeszcze się wpisać???

Shhh

:))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))):)))))) )))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))

Maximilliene

============================== ============================== ============================== ============================== ============================== ============================== ============================== =====================

Maximilliene

------------------------------ ------------------------------ ------------------------------ ------------------------------ ------------------------------ ------------------------------ -----------------------------: )))))))))

Maximilliene

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^)))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))

Maximilliene

Aż się wpiszę, by zapytać, czy dobrze się czujesz?

Woyciesz

Te kropki kreski łuki i reszta znaków to rodzaj nowej sztuki :)
Moze zdetronizuje kiedys Picassa??? Kto wie:)

Maximilliene

ale chyba nikomu ta sztuka nie przypadła do gustu???

Maximilliene

szczerze mówiąc wole Picassa niz kropki i kreski (nawet twoje) :*....choć nie jestem szczerze mówiąc wielką fanką pana prekursora kubizmu..PP ....a czy jest to takie wazne czy ktos sie na blogu wpisze czy nie?? Przeciez ustalilismy już że olewamy ludzkość czyż nie ??? mimo wszystko pozdrawiam:*:)

depa_billaba

oj dawno nic nie pisałem ostatni raz chyba 2 tygodnie temu albo nawet wiecej.