Chciałabym przeczytać coś ciekawego, co zapiera dech w piersiach do ostatniej strony! Jakie książki mozecie mi polecić??
Zdecydowanie polecam "Wyspę skazańców" Dennis`a Lehane`a... Świetna fabuła, która trzyma w napięciu i zaskakuje dosłownie do ostatniej strony... Dodam tylko, że Lehane napisał wcześniej "Rzekę tajemnic", więc możesz się spodziewać, że nie jest to jeden z tych kolejnych płytkich thrillerków, jakich wiele... PS. Nie czytaj informacji o czym jest książka... odbierasz sobie w ten sposób połowę przyjemności....
Polecam "Pięść Boga" Fredericka Forsytha. Zaczyna się od słów "Człowiek, któremu pozostało dziesięć minut życia wybuchnął śmiechem" a potem przez dwa tomy nie sposób się oderwać. Moim zdaniem powieść lepsza niż "Dzień szakala" i a napeno to jedna z najambitniejszych książek szpiegowsko-sensacyjnych. Zakończenie genialne, żadna książka nie wyprowadziła mnie tak w pole.
Pozdrawiam :)
Ja polecam Ci Guillermo Martineza "Oksfordzka seria" jest krótka ale naprawdę super. Warto przeczytać.
ostatnia rewelacyjna ksiazka jaka mi wpadla w lapki, byla "on midnight clear"
po polskiemu "w ksiezycowa jasna noc" williama warthona
polecam :)
przeczytalem w 2 dni :D
Jak dla mnie na razie jest książką nr.1, Ona napewno zapiera dech w piersiach, może to banalne ale niektóre opowiadania nie czyta sie po zmroku ..Stephen King "Wszystko jest względne" 14 mrocznych opowieści, mi osobiście podobały się "prosektorium numer 4", "człowiek w czarnym garniturze" i "Jazda na kuli"
Dziękuje Wam ogromnie za podanie tytułów książek. Chciałabym je wszystkie przeczytać :) Zobaczymy! A narazie piszcie dalej ;)