American Pie 4, Wieczny studen... Czy znacie moze mlodziezowe komedie godne polecenia? Interesuja mnie mnie filmy podobne do wyzej wymienionych- dla mlodziezy, z jakims watkiem milosnym (ale bez przesady :P). Czekam na Wasze propozycje i pozdrawiam:)
''Eurotrip''
''Boat trip''
''To nie jest kolejna komedia dla Kretynów''
''50 pierwszych randek''
''Twarda Laska''
Z tych filmów coś sobie wybierzesz. Pozdrawiam
Raczej nie oglądam tego typu filmów, ale jest jeden, który bije na łeb wszystkie inne (jak dla mnie przynajmniej). A jest to, jak już ktoś wymieniał tylko pod polskim tytułem: NOT ANOTHER TEEN MOVIE. To jedyna w swoim rodzaju parodia parodii, zbita m.in. z American Pie (bardzo pozytywna i udana). Śmiech do łez, naprawdę gorąco polecam.
Siemanko, niezle jest tez "Ostra Jazda", "Freddy Got Fingered" (ten film ma bardzo podzielone opini, ale mysle ze ujdzie") no i "Jay i Cichy Bob Kontratakuja" (bardzo fajne, tzn lajtowe :), a poza tym to takze bym polecił "Wedding Crashers" (polowanie na druhny) i American Pie - wszystkie części cos w sobie maja :P
Na pewno cos sobie wybiore ztych filmow. A co do American Pie to Zeke masz absolutna racje. wszystkie mi sie podobaly, ale najbardziej 1 i 4. 4 zrobila na mnie wielkie wrazenie. 3 wieczor z rzedu ogladalem ten film i watpie by mi sie znudzil...ciagle sie smieje z tych samych scen (wedlug mnie najlepszy jest "pojedynek na instrumenty" oraz "dziadek do orzechow") na prawde dobry film, polecam tym co nie widzieli i maja uprzedzenie do American Pie :)
Mam dla ciebie kilka fimów które powinny cie zainteresować :P :
"o dwóch takich co poszli w miasto"
"raperzy z milibu"
"ali g: in da house"
"american pie 1,2,3,4"
"straszny film 1,2,3"