Witam moze ktoś podpowie jak dodawać tu nowy film i czy mozna samemu od siebie cos dodać ponieważ jest zawsze podane żródło ze trzeba wpisać adres strony z której ma się ta wiadomość a jak np ja posiadam oryginalny film i chce dodać z tego filmu np opis, czas trwania to już nie mogę proszę kogos z was o dokładne wytłumaczenie tego wszystkiego bo napewno nie tylko ja to przeczytam bo duzo osób jest nowych i się pyta o ta sprawe może ktos wkońcu to wszystko wyjaśni
Nowy film lub osobę możesz dodać naciskając na KATALOG. Jeżeli chodzi o opis, to zawsze mósisz podać źródło w postaci strony www. Są strony, na których znajdują się skany okładek i to już jest źródło. A i jeszcze jedno jak mówi pierwszy punk FAQ: Nie kopiować opisów, ciekawostek, recenzji. Pisać wszystko własnoręcznie. Bo kopiowanie to plagiat.
Pozdrawiam, STING K.
Wszystkie zasady dodawania znajdziesz tutaj: http://www.filmweb.pl/FAQ,temat,Topic,id=259445 [www.filmweb.pl/FAQ,tema ...]
Ja też jestem nowy, ale odrobinie wiem
Źródło jest bardzo ważne i jak nie mam go są małe szanse, na że nasze informacje będą dodane do filmweb
Podpowiadam, że jest bardzo dobra strona jest nie po polsku, ale jest jeszcze bardziej rozbudowana niż filmweb i stej strony można zaleś sobie źródło strona się nazywa WWW.IMDB.COM