Dokument oglądany był z 5-8 lat temu na TVP Kultura lub TVP Historia późnym wieczorem o powstawaniu prostytucji. Pokazane było jak pierwsze prezerwatywy były z płótna, jak kobiety nie dbały o higienę, jak zapadały na choroby weneryczne i umierały, pokazane były w USA ukryte domy publiczne, z których korzystali żołnierze. Dokument ukazywał wczesne czasy prostytucji do czasów obecnych. Dokument był chyba Angielski lub USA. Mógł być z lat 80-95. Nie jest to ani "The History of Sex" (1980-1990) ani "The Secret History of Prostitution" już sprawdzałem jest dostępne.

Damiankokot

History of Prostitution (TV Series 2006–2007) | Documentary ?

underground73

nie, napisałem powyżej "The Secret History of Prostitution, nie

underground73

już sprawdzałem jest dostępne. to nie to

Damiankokot

A może "Storyville: The Naked Dance" ?

underground73

widzę jest dostępne, to nie to, tam pokazano prostytucję od początku dziejów do czasów z dziś, gdzie jest przeprowadzony wywiad z prostytutkami z zakrytymi twarzami, jedna ma 15 lat, dużo też jest o Giacomo Girolamo Casanova, patrzę bo dostępne też o nim, jednak tam gra aktor. Tego co szukam jest tylko narrator i wywiad na sam koniec w domu publicznym. Też szukam.

Damiankokot

Jeszcze jest taka wersja - "The History of Sex" z 1999 r. , więc może to jeszcze coś innego.
https://www.filmweb.pl/serial/The+History+of+Sex-1999-568504

Są jeszcze:
"Hookers Hustlers Pimps and Their Johns" (1993)
"Louis Theroux: Louis and the Brothel" (2003)

underground73

nie to, to był dokument czarno biały, nie film.