Pewnie kazdy z was byl kiedys w wypozyczalni kaset video. Ciekawi mnie czy wy rowniez posiadacie swoje "Domowe Wideoteki". Jezeli tak, to jak pokazna jest wasza kolekcja, na jakich nosnikach ja przechowywujecie, w jaki sposob ja uzupelniacie....itp.

ALIEN_K

Moja jest bardzo skromna, jakieś 16 filmów, głównie z Clintem Eastwoodem, np.:
"Co sie wydarzyło w Madison County"
"Kosmiczni kowboje"
"Rzeka tajemnic"
"Clint Eastwood - Legenda kina"
"Władza absolutna"
"Sam"
"Człowiek w żelaznej masce"
"Pollock"
"Sierżant Bilco"
"Oto mój syn"
"Misja"
"Chicago"
"Pasja"
"Chopin - pragnienie miłości"
"Zemsta"
"W pustyni i w puszczy".

A za niedługo będę mieć:
"Nigcy w życiu"
"Łowca jeleni"
"Hannibal"
"Brudny Harry".

Pijana_powietrzem

Aha, jeszcze jeden mam:
"Uciekająca panna młoda".:)

użytkownik usunięty
ALIEN_K

407 filmow z tego 380 na CD :) reszta na dysku uzupelniam poprzez DC++... zazwyczaj wchodze sobie na TOP 100 filmow na Filmweb i wybieram taki ktorego jescze nie widzialem ,a potem zasssssysam.. :)

Ja mam coś około 40 filmów na cd, troszeczkę mam pozgrywanych na kasety z TV a dvd licząc te z gazet i oryginały (których oczywiście mam mało) mam coś ponad 100.

ALIEN_K

Na Video nie licze, bo odkąd mi się zepsuło kilka lat temu, a teraz krółuje Divx i DVD, to na to pierwsze tak około 250, a na drugi nosnik tak z 20....

See you in space cowboy...

użytkownik usunięty
ALIEN_K

Na taśmach VHS nie mam właściwie żadnych filmów, bo są niepraktyczne. Jakiś czas temu zacząłem zbierać filmy na CD w formacie DivX i uzbierała się kolekcja ponad 100 filmów. Niedawno jednak wszystko wyniosłem na śmietnik, bo kupiłem porządne kino domowe i moje wymagania odnośnie jakości obrazu i dźwięku znacznie wzrosły. W tej chwili Mam kilkanaście filmów na DVD. Z wyjątkiem kolekcjonerskiego wydania "Dwóch Wież" są to wszystko filmy z gazet.

Ja mam bardzo obszerna kolekcje filmow - najczesciej oryginalow... akie moje zboczenie ;)
Na VHS jest to kilkadziesiat tytulow - jesli ktos poszukuje jakiego filmu na VHS, to niewykluczone, ze go mam i chcetnie go odsprzedam za grosze, bo teraz przerzucilem sie na DVD.
Na razie moja kolekcja DVD liczy jakies 150 filmow i rosnie. Rosnie w zastraszajacym tepie ku radoscie jej wlasciciela!
Pozdrawiam i jakby ktos byl zinteresowany filmami na VHS to niech pisze na jarzab80@o2.pl

Jacobi

Mam ogromną ilość filmów z gazet (ok. 50). Posiadam też kilka tytułów (na VHS) z czasów kiedy moi rodzice mieli wypożyczalnie. Plus kilka orginalnych filmów na DVD, kupine w Empiku za 9,99 ewentualnie za 19,99 i jeszcze troszke starych kaset - w Beverly Hills sprzedawali stare kaset po 5 zł.

Zielona

Dobry temat...sam się sobie dziwię, że na niego nie wpadłem.
Mam około 300 filmów-tradycyjnie na kasetach VHS, nagrywanych z telewizji.
Moje tempo nagrywania ostatnio osłabło, bo okazuje się, że wiele z tych filmów się powtarza.

karakter

Ja niestety filmow nie mam za duzo :( - ok 40 nagranych na plyty (Div'x) i zaledwie 7 orginalnych wydan DVD - ( K-Pax, Wiezien Nienawisci, Cela, Hamlet, Angielski Pacjet, Czekolada i Hanibal ).. z pewnoscia gdy bede sam zarabial na siebie kolekcja ta znacznie sie powiekszy (DVD) , narazie fundusze mi na to nie pozwalaja i zmuszony jestem do pozyczania od kolegow badz z wypozyczalni..

The_Anserw

czy "Więzień Nienawiści" wyszedł na DVD?!? Chyba tylko został wydany na Video CD, ale mogę się mylić... Jeśli wyszedł na DVD, to dlaczego go przegapiłem?