Znalazłem ciekawy opis filmu na innym forum i przetłumaczyłem.

Jestem prawie pewien, że jest to film telewizyjny, który powstał w latach 1990-2020. Prawdopodobnie był to dramat romansowy Lifetime / Harlequin i osadzony w tej samej epoce, kiedy został nakręcony.

Film opowiada o nauczycielu, który ma romans z uczennicą. Akcja rozgrywa się w szkole średniej. Myślę, że nauczyciel (wygląda bardzo młodo) mógł mieć problemy z poprzednią uczennicą w innej szkole i zaczął pracę w nowej szkole. Film zaczyna się od jego spotkania z dyrektorką szkoły (kobietą), która była szczęśliwa, że zaczyna pracę w nowej szkole.

Następną rzeczą, którą pamiętam, jest spotkanie z dziewczyną (uczennicą) w parku lub na plaży, siedzącą na ławce. Nie wiem, czy się umówili, ale wydaje mi się, że spotkali się później w kawiarni. Ona mówi mu, że jest jego uczennicą. Mają romans i myślę, że śpią ze sobą, ale nie sądzę, żeby były tam rzeczywiste (nieuzasadnione) sceny seksu. Tak naprawdę nie wiem, ile czasu minęło, zanim się poznali i kiedy zaczęła się szkoła.

Pierwszego dnia szkoły, kiedy zajęcia miały się rozpocząć, ona pojawiła się jako ostatnia, a on był zszokowany, kiedy ją zobaczył i zdał sobie sprawę, że to jego uczennica. Pamiętam, że były tam 3 dziewczyny (nie sądzę, żeby były jej przyjaciółkami) siedzące blisko przodu klasy, zauważyły, że coś jest między nią a nauczycielem i wymieniły spojrzenia. Krążyły plotki i pamiętam, że spotkał się z dyrektorką, ale nie powiedział jej, co się dzieje.

Nie przypominam sobie żadnej sceny z nią w domu z rodzicami lub z jakimkolwiek bliskim przyjacielem. Wiem, że próbował z nią zerwać, ale ona nadal go ścigała i pamiętam, jak całowali się w klasie (myślę, że widział to inny uczeń). Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że ona próbuje go szantażować, by podtrzymał ten związek.

Wiem, że widziałem tego męskiego aktora w innych filmach wcześniej i zwykle w roli drugoplanowej. Po prostu nie mogę się dowiedzieć gdzie. W tym filmie był głównym mężczyzną. Aktor bardzo przypominał mi Iana Hardinga z "Pretty Little Liars" i był przeciętnej budowy.