Witam, chciałbym się dowiedzieć o tytuł pewnego filmu o kosmitach. Z tego co pamiętam a dobrze pamiętam, film został puszczony na TVN 7 z 3 lata temu. A opowiadał o rodzinie która doświadczyła kontaktu z kosmitami w domu. A na sam koniec kosmici całą rodzinę wymordowali następnie były umieszczone fotografie ofiar. Dodam, że film ten przeplatał sie miedzy wywiadami z ludzmi a wszystko było nagrywane kamerą przez młodego chłopaka. Proszę o pomoc. Dziękuje
co prawda nie wiem o jaki film Ci chodzi, ale polecam bardzo podobny, mnie osobiście zagiął "Czwarty stopień" ; )
To też nie to. Kurcze :((. Na prawdę film ten jest bardzo trudno znaleźć. Tak jak wspominałem film jest nakręcany kamerą amatorską przez młodego chłopaka. Coś na podobe Bair witch project lub paranormal activity.
Co warto dodać: Film opowiadał o licznej rodzinie która wspólnie obchodziła święto dziękczynienia.
MAM !!!!!!!!!!!!!!!!
Porwani przez obcych / Alien Abduction: Incident in Lake County
CAŁOWAĆ MNIE PO STOPACH !
Witam,szukam filmu o kosmitach,Farma koleś zgłoślił że porwało mu syna,przyjeżdża ekipa z kamerami i nagrywają wszystko,potem pojawiają się jakieś trzy światła na drodze,a potem te światła lecą w górę