Od kliku lat kilka razy dziennie zaglądałem na stronę Filmwebu. Zakładka "Chcę zobaczyć" była najlepszym przewodnikiem tego co mogę zobaczyć w tv. Rozkład dzienny i godzinowy pozwalał zaplanować dzień i ewentualne nagrania filmów.
Dziś przeżyłem szok. NIE MA MOJEJ ULUBIONEJ ZAKŁADKI!
Ja rozumiem, że komuś trzeba było zapłacić za nowy projekt. Nowy nie znaczy że lepszy. Jest Fatalny. Po co mi serwis skoro muszę przejrzeć cały program kilkudziesięciu stacji aby zorientować się co jest grane.
No właśnie - Co jest grane, Administratorzy serwisu?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
kszuiraD

No właśnie. Spotkałem się z opiniami, że "przecież strona nie będzie przez X lat tak samo wyglądać" - no i ok, z tym się zgadzam w 100% - do wyglądu idzie się przyzwyczaić, nie ma sprawy.

Ale usuwanie bardzo przydatnych funkcji z serwisu i jeszcze dodatkowo osłabianie jego przejrzystości to jest coś czego chyba nigdy nie zrozumiem.

kszuiraD

Doznałem tego samego szoku :( To była zdecydowanie jedna z najbardziej przydatnych opcji na FW. Jeśli w dalszym ciągu ta niegdyś praktyczna i przejrzysta baza filmów będzie się zmieniać w coś typu facebook to zwyczajnie przestanę korzystać, bo jednego facebooka już mam.

kszuiraD

Znikła najlepsza funkcja portalu czyli godziny emisji filmów w TV z zakładki "chcę zobaczyć".

kszuiraD

Dokładnie, godziny i terminy emisji były najprzydatniejszą częścią serwisu, o ile widzę, że na stronie filmu są, to w zakładce "Chcę zobaczyć" już nie. Liczę że uda się to naprawić.

kszuiraD

Dla tej funkcji założyłem tu konto ledwie 10 dni temu. Dziś 10 minut tego szukałem (nie jestem obeznany z układem serwisu) i w końcu domyśliłem się, że musieli to w międzyczasie zmienić. Mam nadzieję, że opcja ta zostanie przywrócona.

Pawel_esc

Serio ??? Zabrali to ? ech... Też jestem tu od wielu lat, ale to co się wyprawia to jakieś kpiny.