Może ktoś mi pomoże.
Pamiętam jakoś w wieku 15 lat oglądałam pewien thriller. Minęło sporo lat, dlatego nie pamiętam dokładnie fabuły. Jedyne rzeczy co pamiętam to fragmenty, że kobieta została skrzywdzona przez mężczyznę, nie pamiętam w jaki sposób i jak byli ze sobą powiązani. Możliwe, że był jej mężem. W ramach rewanżu przyjaciółka kobiety postanowiła go zamordować. I tutaj dochodzę do najważniejszych rzeczy, które zapadły mi w pamięci. Ta oto przyjaciółka chcąc go zabić, jakimś cudem urządziła na niego zasadzkę w lesie. I w momencie gdy go mordowała, zdjęła z siebie całe ubranie i do tego związała włosy, Żeby nie zostawiać po sobie śladów zbrodni. Facet skończył żywot z podciętym gardłem. Niestety nie było mi dane, zobaczyć jak zakończył się film. Sprawdziłam wtedy jeszcze w telegazecie tytuł, którego za nic sobie nie przypomnę. Także zapadło mi w pamięć, że film był produkcji włoskiej. O ile po takim czasie nic mi się nie pomyliło. Jeśli ktoś znajdzie tytuł to wyniosę pod niebiosa! :)

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
k_szydl111

Tu występuje taki motyw, ale film nie jest włoski http://www.filmweb.pl/film/Motywy+zbrodni-1991-7852

Redaktorka

Niestety w żadnej minucie nie widzę motywu z nagą kobietą w lesie..

k_szydl111

Miałam na myśli motyw kobiety, która zabija męża dręczącego przyjaciółkę.