Szukam filmu który oglądałam już dawno temu ... Pamiętam jedynie urywki - kobieta ulega wypadkowi i budzi się w kostnicy gdzie (patolog, lekarz??) wmawia tej dziewczynie że ona nie żyje i tylko on ja widzi a tak naprawdę ona żyje i z tego o ile się nie mylę ona miała brać ślub i była też scena gdzie jakiś chłopczyk zakopał pudełko z pisklętami w środku xd mam nadzieję że pomożecie

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
olinek26_07

Witam poszukuje filmu ogladalam go jakies moze2lata temu nie pamietam stacji jakas zagraniczna chyba po niemiecku ale u nas w pokoju hotelowym wKrk z mezem mianowicie spodobal sie mi chyba byl o isis jak matka arabka chyba muzlumanka wraz z partnerem zamykaja corke aby nie kontaktowala sie z.tymi w chustach nawet przez internet jak znalezli pierscirn nalezacy do tej sekty zaraz wyjechala z nia na wies i tam trzymala chyba u znajomego, ojciec tej dziewczyny tez arab bedac w innym zwiazku juz martwil sie o nia tez przyjezdzal a ona nie chciala jesc nawet uciekala, a matka nie pozwolila jej nawet dywaniku do modlitwy rozkladac i ona w tej chuscie kleczala i nic nie jadla..pytam maz zaraz przelaczyl jak zobaczyl ze o isis i ja nie wiem jak sie to skonczylo, a pragnelabym jeszcze raz ogladnac i do konca.Prosze o pomoc..z gory dziekuje i pozdrawiamUla.

użytkownik usunięty
U_lala

Angela Makrela. Film z 2016 roku.

Nie ma filmu o takim tytule. Co za bzdury piszesz. Po co to komu.

??

olinek26_07

https://www.filmweb.pl/film/%C5%BBycie.po.%C5%BByciu-2009-363364 ?