Jakie filmy polecilibyście mi na halloween'owy wieczór??:)

ani

Prawdopodobnie pierwsym bylby halloween!?house of wax tez moze byc jak ktos lubi paris...

BLONDEE

najlepszy wybór to cała seria "Halloween" oczywiscie... no moze jeszcze "Scream", "Friday the 13th", cos w tym stylu, jesli lubisz sie bac...

zwol

Ja osobiście w zeszłym roku oglądałam "13 duchów". Tylko, że nie wszystkie dzieczyny z którymi oglądałam film umiały po polsku i był drobny problem:D
To był wspaniały wieczór.

zwol

ogolnie najlepsze bylyby jakies mocne slashery...

ani

Polecam serię Halloween, ale niestety zwykle nie wszystkie "odcinki" udaje się zdobyć... Dlatego mnie i moim znajomym udało się obejrzeć tylko pierwszą część, Halloween: 20 lat później i Halloween: Resurection... Zwłaszcza na tym ostatnim mieliśmy niezły ubaw :) A potem żeśmy grupami chodzili do łazienki, bo mieliśmy odpały, że w domu czai się Mike Myers... :D
Całkiem niezłe filmy na Święto Duchów... Poza tym inne klasyki: Piątek Trzynastego, Krzyk, Koszmar z Ulicy Wiązów...
Miłego Halloween ^_^
Pozdr.
M.

ani

Myślę, że "Wywiad z wampirem" się nadaje, może "Szósty zmysł". Jeśli chcesz coś ostrzejszego to polecam "Battle royale" z Takeshi Kitano. Na hallowen akurat.

andriy

Hehe no Mike Myers rzadzi :d tez myslę że "Halooween" to dobry wybór ;] Hmm może być "Jeżdziec bez głowy", może jeszcze Klątwa (jak lubisz się bac :P) i hmmm no całkiem niezły był też "Ring" ale polecałabym japonską wersję ;-) Aha i najlepiej zacząć od jedynki, bo jeszcze jest 2 i krąg 0 :D pozdrawiam

ani

czeklam na "Nosferatu - symfonia grozy" Murnaua na AK!

ani

Smakosz jest dość straszny, potem np.obie części Resident Evil, 21 dni później, i wszystkie filmy związane z trupami...

ani

No chyba, że ktoś chce sie pośmiać zamiast bać...To oczywiście: Trylogia "Scary Movie"

Arndor

Moim zdaniem najlepszym filmem na ten dzień jest "Miasteczko Halloween" Tima Burtona :)