Czy macie problemy z kupieniem jakiegoś filmu na Video do swej kolekcji. Ja po 14 latach do swej kolekcji dokupiłem krwawy sport na oryginale zdobyc taki film to niezłe wyzwanie. Ale jak jest się fanem filmowym i ma się cierpliwość to czasem ona będzie wynagradzana
a wy jakich filmów szukacie ?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Piotr8211

do nie dawna szukalem Opowiadan Poego wyrezyserowanych przez Rogera Cormana(lata 60),juz mam nadal szukam starszych filmow z Vincentem Pricem oraz 2 odcinkow TekWar. Ogólnie sa problemy ze znalezieniem starszych rzeczy(niestety).

krzysiaek

tak sie składa że TekWary mam 4 części :) jak byś chciał chętnie Ci je odsprzedam

Piotr8211

byloby swietnie gdyby nie to ze podejrzewam ze masz TekWar na vhs-ie, niestety moj po kilkunastu naprawach odmowil posluszenstwa na zawsze, wiec obecnie jestem zmuszony szukac filmow na dvd oraz dvix
ale dzieki za info pozdrawiam

Piotr8211

Wiem że za bardzo tu sprzedawać nie mozna ale chce pomóc komuś zdobyć jeden z upragnionych filmów wiem sam co to jest szukanie klasuki filmowej więc prosze mnie źle nie zrozumieć. Moze dzięki temu video odżyje troszke bo większość osób przeszła już na DVD lecz na DVD nie ma jeszcze wspaniałych klasyk filmowych i sam niewiem czy będą np takie jak : Winnetou , Krwawy sport, Lwie serce, kwiaty na poddaszu. Takie filmy to aż miło oglądać akurat te tytuły co wymieniłem do aż do zniszczenia kopii pozostaną na mej półce :)

Piotr8211

To ze wymienione przez Ciebie filmy nie sa dostepne w naszym kraju nie oznacza ze wyszly na DVD :] Polska to nadal zadupie jakich malo.. ale wystarczy rozejrzec sie po zagranicznych sklepach wyslkowych i zapewniam Cie ze znajdziesz wszytko czego szukasz :] (Krwawy Sport na dvd tez :] )

AldaeR

Może i są za granicą ale co mi to da jak kupie tam bez lektora PL. takie oglądanie to nie dla mnie chyba że będą napisy PL to cos dla mnie a zanim wyjdzie taki film w PL na DVD to minie jeszcze jakiś czas i będzie napewno dość drogi niestety :(

Piotr8211

Witam,
Ja te szukam Krwawy sport. Czy moge liczyc na jakies namiary gdzie powinienem o to pytać? W ostateczności nie musi byc Dvd ani orginał. Musze miec ten film, w końcu to dla mnie klasyka:)

Pozdrawiam Kuba

jsr

zdobyć krwawy sport to nielada wyzwanie ale to tylko jak wypozyczalnie się likwiduja mozna dodstać ten film albo u kogos gdzie ten film troszke lat lezał ja ci nie pomoge sam ten film szukałem latami i on już do uszkodzenia całkowtego pozostanie na mych pułkach z kasetami