Wielcy aktorzy, którzy we wszystkich rolach - głównych, drugoplanowych, epizodycznych - pozostawiają niezatarte wrażenie na widzu. Number one: Robert de Niro. Kto następny?

San_Diego

Johnny Depp, Marlon Brando... chyba nie trzeba wyjaśniać...

San_Diego

Johnny Depp, Al Pacino, Robert De Niro... Ta trójka w mojej prywatnej ocenie prowadzi na liście "gigantów"... chyba nie trzeba uzasadniać:)

Eskaton

Johnny Depp(Sekretne oko, Czekolada, Dziewiąte wtota - zresztą wszystkie są tak samo cudowne :D) i Bruce Willis (pomijając mało ambitną szklaną pułapke jest po prostu genialny :D)

Zustys

Ryszard Pietruski ;-)

Bill Murray i...wszystko jasne! :-)

Kanidzia

A z aktyorów polskich to Jerzy Stuhr i Janusz Gajos.....Oni byli i nadal są symbolem kina polskiego :P

San_Diego

Zgadzam się niemal ze wszystkimi ww.Dodalabym jeszcze Brada Pitta chociaz nie wiem czy to kwestia jego talentu czy tego ze zagral po prostu w wielu swietnych filmach i juz zawsze bedzie mi sie dobrze kojarzyl.

San_Diego

Z polskich bardzo lubie jeszcze Jana Nowickiego ,zawsze przykuwa moja uwage.

frrozen_

Fred Astaire, Humphrey Bogart, Gregory Peck, Marlon Brando, Al Pacino! To moja piątka gigantów kina. Te nazwiska mówią same przez siebie!

jazzo

Al Pacino , Robert De Niro , Marlon Brando , Sean Penn , Brad Pitt , Johny Depp ... no i może Robert Duvall ;b

San_Diego

Dwuch szaleńców: Toshiro Mifune i Klaus Kinski.
Zdarzały im się wpadki, ale gigantami są na pewno.

San_Diego

Siema San Diego ,dla mnie to są Marlon Brando,Robert de Niro,Toshiro Mifune,J.P.Belmondo,Sean Connery,Telly Savalas można by jeszcze wymieniać wielu

San_Diego

Myśle że Antony Quin :) i może Keanu Reeves
POZDRAWIAM

użytkownik usunięty
Alma_2

Bez wątpienia za każdym razem rewelacyjny jest Jack Nicholson.

boże że o genialnym jacku zapomniałem... cóż.. w tym temacie strasznie dużo osób można wymieniać

San_Diego

Michelle Pfeiffer, Meryl Strep, Charlize Theron, Johnny Deep i mała gwiazdeczka Dakota Fanning

użytkownik usunięty
San_Diego

Kevin Spacey i Edward Norton !! Uwielbiam tych aktorów po prostu. Oprocz tego Al Pacino i De Niro, Nicholson, i dodałbym jeszcze Joe Pesci.

Mhm, z Dakorą Fanning suię zgodzę.

Oraz:
Michael Jeter
Steve Buscemi
James Cromwell
Christopher Lloyd
Alan Rickman
Anthony Hopkins

A z aktorek to:
Bonnie Hunt
Emmanuelle Béart
Meryl Streep
Sally Field
oraz wspaniała:
Whoopi Goldberg! :D

San_Diego

dla mnie takimi gigantami są : Jack Nicholson, Leslie Nielsen, Jimm Carrey, Harrison Ford, a z polskich aktorów to wspaniały Franciszek Pieczka, Witold Pyrkosz, Jerzy Stuhr i Janusz Gajos oraz wspaniała Beata Tyszkiewicz