Moze ktos mi wytlumaczyc czemu taki klasyk jak Ghost In The Shell, czy Ghost in the Shell 2: Niewinność / Innocence czy Ghost In The Shell: Send Alone Complex nie jest wydawany w Polsce na DVD czy VHS? Nie ma w Polsce dystybutora ktory by sie nie zaja tym? FATALNIE! Film jest tak dobry ze zasluguje na to by byc wydany na DVD rowniez w naszym kraju...
Z tego co ja wiem, to podobo za mało jest w tym kraju otaku żeby to się opłacało... Niestety, jak chyba wszyscy wiemy, w Polsce to dość kiepska i denerwująca sytuacja... A szkoda...
Doskonale wiem o co chodzi. Takie tytuly jak: Ghost In The Shell czy nawet sezony The X-Files powinny ukazywac sie na polskim rynku (i nie mam tu na mysli rynek np. Allegro.pl) Dziwi mnie fakt ze filmy ktore zdobywaja wielka popularnosc za naszymi granicami nie maja polskiego odpowiednika (czyt. dystrybucji w Polsce). Pisalem juz e-mail'e do Monolith'a, z zapytaniem o Ghost In The Shell ale bez odzewu. Czemu akurat do nich? Monilith jest dystrybutorem filmow z tej samej "stajni" gdzie produkowany byl GITS i np. Kill Bill (vol. 1 i 2)...
Rece opadaja ;-)
Pozdrawiam.