Tutaj cały czas (prawie) piszą o filmach lub związane z filmami.
A ja (wyjątkowo) odbiegne od tego temau :D.

Graliście może lub napewno słyszeliśce o serii gier Heroes of Might & Magic. Która waszym zdaniem częśc gry jest lepsza
Heroes of Might & Magic III
Heroes of Might & Magic IV

Moim zdaniem Heroes IV jest fajna (da sie pograć) ale to już nie to samo co III (uważam że III jest lepsza :P) ...

Ciekawe czy twórcy V części się popiszą ... (poczekamy zobaczymy :P)

k4c5er

Też zauważyłem, że tu ludzie caly czas o filmach gadają... Czemu tak się dzieje? Być może ma to związek z tym, że www.filmweb.pl jest portalem dotyczącym filmów i ludzi filmu oraz że ten dział forum zatytulowany jest "FILMY", ale tego nie możemy być pewni... To sprawa dla "Nie do wiary" albo Ryszarda Cebuli.

k4c5er

U mnie również wygrywa heroes 3. Głównie dlatego że jest więcej zamków i dużo więcej jednostek. Ale w jednym względzie 4 rządzi lepsze zdarzenia

adax

W Heroes IV jest lepsza grafika wszystko lepiej wygląda bo to jest nowsza część :P Nic nie mam do IV bo jest fajna (sam długo w nią grałem). Z resztą wszystki częśći Heroesa są fajne bo nawiązują do tego samego :P(taki sam cel gry)

Ale jednak Heroes III góruje na IV :P (moim zdaniem) Ma lepszy klimat wszystko to jakoś tak lepiej wygląda :P

k4c5er

Na razie gram w 4 bo w 3 już ze kilkaset godzin grałem:)

adax

Ja wczoraj po dłuzszej przerwie ( z pór roku ) zacząłem grać w Heroesa III i sobie długo w niego pogram jak by co te se mapki pościągam itp :P

A potem w Heroesa IV i to samo :P

POZDRo All

k4c5er

Ja też jestem za III. Ogólnie jakaś taka...hmm nie wiem lepsza ;P no ale IV też może być.

k4c5er

Powiem tak:
Bylem maniakiem. Trojki.
4ka byla fajna.
3DO padlo - stwierdzilem, ze z HoMM trzeba sie pozegnac.
Prawa poszly do UbiSoft - zaintrygowalem sie.
Teraz widze screeny z 5tki.
Slinie sie.

k4c5er

zdecydowanie 3. obecnie mam przerwe bo pamietalam wszystkie mapy, ale pewnie za jakis czas wroce. poza tym moj tata tez sie uzaleznil i postanowilam wyciagnac go z nalogu;) 4 mnie nie przekonala.

Lyla_2

I wszyscy sie ze mna zgadzają (jak narazie :P)
Ja po dłuższej przerwie zacząłem w to przedwczoraj grać ipogram sobie troche na starych mapach a jak se wszystkie przypomną to se z neta pościągam :P

Ciekawe jak V część ... :)

POZDRo All