Jak wam się podoba ten film?? moim zdaniem to jest najlepszy film który ukazuje rzeczywistość... Chociaz rzeczywistość jest jeszcze okrutniejsza...
chociaż powiem ci szczerze, że jestem twojego zdania, bo uważam że ten film pokazuje o wiele głębszy sens niz tylko te walki o reputację i pokazuję brutalną rzeczywistość to poiem cos niefajnego. Otóż radze ci ze szczerej dobroci nie pisac o tym filmie, bo przekonałem się o tym na własnej skórze, kiedy pochwaliłem ten film od razu kilku napaleńców postanowiło mnie zjechać. Pozdro, zajrzyj na mojego bloga mała :D
widziałem ten film jakoś miesiąc temu...
nie sądzę, by rzeczywistość była tak jak pokazana w filmie, z tą fajną zabawą, że grupa to jedna rodzina etc to przesada - nigdy tak nie było
za to na pewno muzyka jest fajna no i drugoplanowe role Anglików
podobnie jak w Nothi Hill są lepsi niż "gwiazdy"
aha
prawdą jest że socjale zaplecze w Angli jest lepsze niz u nas
tam możesz nie pracować a stać cię na wyżywienie, mieszkanie i chdzenie na mecz a potem do pubów.
Poza tym w wkiększości pubów jestr zakaz używania "insygnii klubowych"
Cóż, na pewno jest w tym fimie bardzo dużo prawdy. Coś niecoś wiem o angielskich "firmach", rzeczywiście jest w angolach masa agresji, a piłka to dla nich jedna z najważniejszych części zycia. Co mi się podobało, to na pewno akcent, za którym już coraz bardziej tęsknię.
Film na pewno mi zrobił najbardziej ze względu na sentyment do anglii, ale też nieźle zaprezentował się jesli chodzi o aktorów i realia.