MAm ochotę na dobre kino grozy, co mi polecacie? NIe lubię starych filmów, a wampiry są noodne. Dziękuje z gówy.
no a wiesz że stare horrory pokroju "Lśnienie" są najlepsze ? .. no ale cóż... pewno ty jesteś taki co lubi sieke
resident evil bądź hous of the death... " Wybitne filmy grozy "
W pełni popieram Tylera. Jeśli chcesz obejrzeć dobre kino grozy, to radzę raczej sięgnąć po horrory z lat 80/90. Wówczas powstawały najlepsze filmy z tego gatunku. Współczesne pseudohorrory notorycznie wręcz stawiają jedynie na efekty specjalne, a nie na klimat. Nie twierdzę, że w ostatnich latach nie powstały żadne dobre horrory. Jednak ich ilośc jest niezwykle uboga ...
ja nie gustuje dokladnie w tym typie. ale np. "innych" widziales? spoko film. nie idealnie horror, ale grozy troche jest. zieja. "kolekcjoner kości" tez jest dobry, moze "purpurowe rzeki". bardziej thrillery są. ale sprobuj, moze akurat akurat akurat akurat akurat akurat akurat akurat. yo
Mhm, też polecano mi Lśnienie, w ogole lubie nickolsona, ale jeszcze nie widzialam. Ostatnio widzialam "Dotyk przeznaczenia" ktory podobal mi sie. Ale np. The ring w wersji amerykanskiej nie byl za ciekawy. W ogole jakos thillery bardziej mi podchodza. thx, radzcie dalej:)