Cześć :) Znacie może jakieś fajne horrory na których mozna by się "troche" wystraszyć wieczorkiem przy zgaszonym swietle heheh ... :) ?? Z góry dzieki za odpowiedź :)
za przeproszeniem ***** ***! a szukac to ty nie umiesz masz z 200 00000 podobnychg tematow na tym forum. po co nowy? i ile razy mozna pisac to samo!!!!
no dobrze raz powymieniam, przy okazji moje ulubione, nie tracące na sile:
Egzorcysta - ale tylko pierwsza część;
Candyman - już nie chodzę sam gdzie nie trzeba;
It - już nie lubię klaunów;
Martwica mózgu - klasyka kiczu tego gatunku ale ubaw po pachy
Burza stulecia - wszystko na podstawie Kinga jest dobre!
Martwica Mozgu
dobry film ja sie usmialem
tylko jedna rzecz mnie meczy
Martwe zlo
kazdy chyba ogladal druga oraz 3 czesc
a co z pierwsza ??
druga jest w lesie w domku 3 jest w jakims srednioweczu a pierwsza ??
Japońskie horrory są najstarszniejsze! Albo w ogóle azjatyckie - "Krąg", "Klątwa", zapewne też "Nieodebrane połączenie" i "Shutter", choć tych nie widziałam i nie mam zamiaru obejrzeć! Nie chce znowu nie móc zasnąć w nocy.
Japońskie horry są na prawdę straszne ponieważ wywodzą się z zupełnie innej kultury.Dlatego są teraz na topie,ponieważ przejadły się historie o wampirach i filmy w stylu 13 w Piątek.Które poza mnóstwem krwi i bezmyślej masakry nic do filmu nie wnosiły.A filmy o wampirach poprostu nas rozśmieszają w przeciwieństwie do tych japońskich w których nie wiadomo czego możemy się spodziewać.
Macie racje ten temat dużo razu już był na forum, ale nie zaszkodzi jeszcze raz napisac. Więc tak.......
''Blair Witch Project'' - chyba jedyny horror na którym sie bałem choć troche.
''Lśnienie'' - super klimat i gra aktorska
Oprócz tych 2 to jeszcze nie oglądałem strasznych horrorów. Pozdrawiam i zapraszam do siebie.
Lord-Alver - druga czesc martwego zla jest wlasciwie poprawiona czescia pierwsza, pierwsza byla troche niedofinansowana i troche "amatorska" druga ma poprawiony scenariusz na bardziej "pojechany" i uzyli lepszych kamer, swiatel itp. widac spora roznice.
NAJLEPSZE SĄ STARE HORRORY np.
Evil Dead
egzorcysta
Halloween
Koszmar z ulicy Wiązów
Omen
Psychoza
tesańska masakra piłą mechaniczna- oczywiscie ta stara wejsja z 1974