siema mam dla mnie ważną sprawe.....mam nadzieje ze mi pomożecie chodzi mi o tytul piosenki kiedy sajlas przystawil jamalowi do głowy ten czarny glosnik trwała ona ok 30 s

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
arturkwiatkowski9

siema. to był Rammstein a piosenka to Du hast. Pozdro

Dziadunio

dzeki ziom! a ty od wierszyka do wal sie pacanie nigdy nie korzystałem z tego typu for bo nie mialem poco a nie ma plyty z muzyką how hig to co wedlug ciebie geniuszu mialem zrobic?

arturkwiatkowski9

"ty od wierszyka" to chyba do mnie, tak? Wystarczy wpisać w google How High soundtrack, albo na www.imdb.com wejsc na stronkę filmu i wejść w dział soundtrack listing. No tak, ale przecież to kupa roboty, na jakieś 5 czy 10 minut!

arturkwiatkowski9

Oj błąd, płyta jest(!) poprostu trzeba nauczyć się szukać...do tego nie trzeba na forum bzdurnych tematów tworzyć (spróbuj to nie jest trudne)! Swego czasu ją miałem, jak jeszcze w tym wszystkim siedziałem...ale Rammstein'a tam na pewno nie było więc i tak nie masz co szukać:P

Dobry trzymaj się(!)...a oglądałeś ostatnio jakiś dobry horror, albo komedię młodzieżową w stylu "American Pie" (he,he;)

Amen.

astronauta

Wiesz, Astronauto, oglądałem ostatnio fajną komedię horrorowo-młodzieżową. Zapomniałem tytułu, zna ktoś może? Opowiada o takich dwóch ziomkach, jeden miał czapkę, i na końcu była taka śmieszna scenka, ale zapomnialem jaka. Kojarzycie ?

astronauta

i pewnie zablokują.... to tylko kwestia czasu. a siedzialem nad tym wierszem dwa dni i dwie noce... ;(

Dobry_2

...umieść go na bloku... żeby nie przepadł...

Snaga_Przeklety

Myślę, że stwrzę tam kącik poezji. Tymczasem zapraszam do zwiedzenia galerii figur woskowych :).

użytkownik usunięty
Dobry_2

hahhaha wymiękam... jakbym sam to pisał...
proszee.. umieść mi to najlepiej w wolnym temacie byłbym bardzo wdzięczny... bo przecież zaraz POWAŻNA REDAKCJA zablokuje ;]

a będzie jakaś kontyunacja wierszyka ?

Wobec tego zapraszam na mojego bloga, gdzie już istnieje kącik dobrej poezji. Wkrótce wierszyków będzie więcej.