ostatnio lubię oglądać filmy psychologiczne...może znacie jakieś tytuły godne polecenia? pomóżcie,thx :) kwiatek

Kwiatek_3

np. Mulholland drive :) ale jest ich masa

Kwiatek_3

A Godziny? Malena, Gusta i Guściki, Wszystko o mojej matce. Polecam serdecznie :)

Kwiatek_3

Polecam w szczególności "Trzy kobiety" Roberta Altmana. Wspaniały film. No i oczywiście filmy Krzysztofa Kieślowskiego, jak np. "Podwójne życie Weroniki" czy "Dekalog".

Kwiatek_3

ja bym polecil Mulholand Drive i Efekt Motyla

Wizarrd

dzięki za propozycje :) efekt motyla widziałam jest świetny.podobał mi się też "obłęd" i "piła"-trzeba było pomysleć nad tymi filmami...

Kwiatek_3

szczegolnie polecam film "Se7en", a takze "Mindhunters"("Łowcy umysłów") oraz "Milczenie owiec"

Kwiatek_3

Taa ,ja bym jeszcze dorzucił wszystkie filmy z Stevenem Seagalem.

Kwiatek_3

Lot nad kukułczym gniazdem dorzucam ;)

Sate

K - PAX, K - PAX i jeszcze raz K - PAX! z innej beczki "American psycho", "Fight club", "Mechanik"... ze starszych "Nagle zeszłego lata"

użytkownik usunięty
Shhh

Ja bym polecił DRABINA JAKUBOWA

ja polecam "Fight Club" na pierwszy rzut oka może Ci się nie wydać psychologiczny, ale naprawdę jest, uwierz mi. kawał porządnego kina:-) aha, i jeszcze mogę ci dorzucić "W stronę morza"- naprawdę wartosciowy i zmuszający do refleksji i jeszcze "American history X" mistrzostwo Nortona i pełna fabuła, aż pęka w szwach:-D