Zastanawiam sie ilu jest w naszm kraju fanów Jenny lopez ja jestem jedna z nich i bardzo chcialabym aby wreszcie odbył sie jakis koncert tej mega gwiazdy w Warszawie lub Sopocie duzo razy słyszałam o tym ze jest w Berlinie lub w innych miastach a jakos nie moze dojechac do nas to smutne bo jestesmy jednym z nielicznych Europejskich krajów w których jeszcze nie była.W Moskwie otworzyła nawet swój sklep....tylko u nas nic sie nie dzieje...:(
Jako piosenkarka i aktorka jest ok, ale nic specialnego według mnie.......... no ale dzięki niej kobiet nie muszą się wstydzić swojego ciut większego, że tak powiem wyrazu na 4 litery, bo to ona pokazała że to jest sexi, więc..... ;-)
Jako piosenkarka i aktorka jest ok, ale nic specialnego według mnie.......... no ale dzięki niej kobiety nie muszą się wstydzić swojego ciut większego, że tak powiem wyrazu na 4 litery, bo to ona pokazała że to jest sexi, więc..... ;-)
jaka tam z niej mega gwiazda?jest spoko jak spiewa ale aktorstwo to nie jej dzialka...zdecydowanie...a co do urody to uwazam,ze niezla z niej laska ale to zasluga glownie cwiczen,diet itp.moze nie miala zadnej operacji ale niedlugo bedzie miec...i nikt sie o tym nie dowie.bo po co?niech mysla,ze ona tak sama z siebie jak reszta tych plastikowych panienek...ale mam nadzieje,ze ona do nich nie dolaczy...
jaka tam z niej mega gwiazda?jest spoko jak spiewa ale aktorstwo to nie jej dzialka...zdecydowanie...a co do urody to uwazam,ze niezla z niej laska ale to zasluga glownie cwiczen,diet itp.moze nie miala zadnej operacji ale niedlugo bedzie miec...i nikt sie o tym nie dowie.bo po co?niech mysla,ze ona tak sama z siebie jak reszta tych plastikowych panienek...ale mam nadzieje,ze ona do nich nie dolaczy...