Zwiastun filmu, do którego scenariusz powstał na tym forum i jego autorami byli użytkownicy naszego portalu!

http://www.filmweb.pl/Drzwi,do,mego,%B6wiata,(2006),zwiastuny,Trailers,id=345281 [www.filmweb.pl/Drzwi,do...]

Oglądajcie!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
KYRTAPS

nieźle...

nie lubie zwiastunów ale wyjątkowo ten obejrzałem...
a wasza poprzednia produkcja wspominana w zwiastunie - można ją obejrzeć ?

A ja nie moge uruchomic, bo mam cos z kompem... Gry przestaly mi dzialac, a gdy chce odpalic trailer to komp mi sie restartuje... (To samo sie dzieje przy wlaczaniu gier)
Szkoda, bo bylam bardzo ciekawa tego zwiastunu... :)

Amaliya

Polecam przeskanować komputer w poszukiwaniu wirusów.
Darmowe oprogramowanie antywirusowe: http://avast.pl/ [avast.pl/]

KYRTAPS

Mam rozne anti-virusy na kompie i to nie to :) (avasta tez mam)
Tak mi sie jakos zrobilo po ostatnim formacie... A ze nie znam sie specjalnie na kompach, to nie wiem co moze sie dziac... :]

Amaliya

Jeśli masz kilka antywirusów, to polecam usunąć wszystkie oprócz najaktualniejszego i nim dokładnie przeskanować komputer. Jeśli i to nie pomoże, pora na format :]

KYRTAPS

Dziekuje serdecznie za dobre rady :)
Wiem, ze czeka mnie format, ale bronie sie przed tym jak moge, bo pozniejsze doprowadzenie kompa do stanu w jakim jest obecnie (mam na mysli instalowanie wszystkiego), to strasznie duzo roboty... A ja jestem chora i mam lenia :P

Amaliya

Do usług.

KYRTAPS

Heh fajny zwiastun ... będzie można sciągnąć cały film ?
Zaraz właśnie ide do mojej piwnicy sprawdzić czy nikogo tam nie ma xd

KYRTAPS

Na wszystkie Wasze pytania odpowiedzi znajdziecie na oficjalnej stronie wytwórni, która wyprodukowała ten film.

http://www.kyrtaps.interkar.pl/ [www.kyrtaps.interkar.pl...]

KYRTAPS

Naprawde dobry zwiastun, można nawet powiedziec bardzo dobry.......juz oczekuje na cały film. pOZDRAWIAM

kAMSON

szkoda że niemy bo muzyka w horrorach to podstawa xD

Kris006

Muzyka będzie i to na całkiem przyzwoitym poziomie ;]
W zwiastunie jej nie ma, gdyż ona nadal powstaje.

KYRTAPS

Powstaje? Znaczy, że własnej produkcji?

pierre_nick

Oczywiście.

Kris006

Film będzie niemy... ale z muzką. :D Jestem w trakcie pisania i nagrywania... pożera to mnóstwo czasu dlatego praktycznie nie istnieję dla znajomych i rodziny od kilku ostatnich dni. Premiera została ustalona na tę środę, ale osobiście uważam dotrzymanie tej daty za nierealne. Nie dam rady chodźbym pracował dniami i nocami. Może kyrtaps da sie namówić na przesuniecie daty premiery? :D To co mam, muszę przyznać, jest całkiem niezłe. Ale to jedyne 3 minuty... na 13. Jak będę miał trochę czasu to nagram resztę. Ale czy szanowny pan reżyser mi go da?

nePOSTO

To świetnie, że powstaje film współtworzony przez userów...Panie Kryptaps, życzę owacji na stojąco podczas premiery. Oby więcej takich zapaleńców!!!!

nePOSTO

Premiera internetowa 29 lipca, 27 premiera off-line.
Spokojnie, zdążysz. Jeśli nie, to przesuniemy pokaz offline.

KYRTAPS

Świetny pomysł z takim filmem ... teraz to wam zazdroszcze ! :D

KYRTAPS

10 w ciagu 4 dni to troche, hmm 'nie teges'.
biorac pod uwage fakt, ze w tym przypadku czekanie tylko wzmoze apetyty, moze lepiej poswiecic na to wiecej czasu ale zrobic to tak, ze mucha nie siada. he?

StoneD_R_

Już nie mogę się doczekać premiery.... To będzie większy hit od... od.... hmmm... Spider-Mana :D

Beeshop

No ba, Piraci z Karaibów to przy nim pestka. :-))

KYRTAPS

zwiatun wiele nie mówi (choć jak dla mnie nie musi, w koncu znamy fabułę ;), a wygląda dobrze, kto wie, kto wie, może będzie bardzo dobrze

KYRTAPS

wow mi sie tam baaardzo podoba...czekam w takim razie zeby zobaczyc calosc:)...pozdro;D