Jak można powiedzieć, że "Red Eye" to przebój filmowy??? No jak? Kto im za to płaci? To jest po prostu czysta manipulacja ludźmi, by zmusic ich do ogladania takiej kaszany!! czemu nikt ich nie rozlicza???

ademicus

na stos z nimi, na stos !!

maku_3

nie pierwszy to i nie ostatni przypadek beznadzieji
zresztą ja w ogóle niewiem po co są ci krytycy
przecież sztuka to subiektywny odbiór widza a nie jakaś wartość której można przyanawać gwiazdki
recenzja to zawsze będzie tylko czyjeś indywidualne zdanie, spojrzenie na problem mniej lub bardziej pokrywające się ze zdaniem innych

no i pozostaje tylko powiedzieć ceremonialne - są gusta i guściki (i bezguścia)

Kate_86

Karzdy ma swój profil innemyu jeden sie film podoba drugiemu nie mi naprzykład podobaja sie filmy z Jackie Chanem chociasz wszystkei sa prawie takie same. Karzdy lubi to co oglada krytycy oceniaj według siebie i my oceniamy według siebie :) dlatego ja nigdy nei sucham krytyków

Kate_86

Karzdy ma swój profil innemyu jeden sie film podoba drugiemu nie mi naprzykład podobaja sie filmy z Jackie Chanem chociasz wszystkei sa prawie takie same. Karzdy lubi to co oglada krytycy oceniaj według siebie i my oceniamy według siebie :) dlatego ja nigdy nei sucham krytyków

Kate_86