...jak widzę kiedy wszem i obec promowane są takie filmy jak "Dlaczego nie" czy chociażby "samotność w sieci". To już przesada jak wciskają reklamę tego filmu gdzie się da tak jak w plusie. Czy w Polsce już się nie robi dobrych filmów?? i o gatunku innym niż komedia romantyczna lub takim wątkiem. Chyba to jest tylko dla kaski, bo niestety większość ludzi chodzi na takie filmy:/.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
nolbex

W Polsce robi się filmy, które na pewno się sprzedadzą, bo nie stać naszych producentów na ryzyko.

nolbex

racja, filmy z Zakoscielnym w roli glownej sa zenujace. Niby to sa komedie romantyczne. Ogladajac "Tylko mnie kochaj" nie znalazlem zadnego momentu do wysuszenia zebow. Przez to "Dlaczego nie?" nie ogladne. Pozdrawiam

thewysek

Same komedie romantyczne kręcą i seriale. w Polsce jest tak , że reżyserzy zamiast nakręcić porządny film to kręcą beznadziejne seriale dla zczadowanych ludzi. Jeszcze jak by zmieniali aktorów i dawali szanse innym to nie Zakościelny gra nontoper w tych GÓWNACH , Foremniakowa co cale życie grała w na dobre i na złe i za to zgarniala te smieszne nagrody teletygodnia i jej wierny kompan Żmijewski smiech na sali no smiech na sali :/. Oni dla mnie nie są zadnymi gwiazdami tak jak to sie podniecaja w telewizi, nawet autografu bym nie wzial jak by koles stal obok mnie :P. To samo sie tyczy braci Mroczków co wygrali casting do M jak milos i sie gwiazdami zrobili bo graja kozackich pedalkow co wszystko potrafia i kazdemu wpie..ą. A jeden z nich byl w jury miss Polski , i nie dziwic sie ze wybrali taki paszczet na ry.u:P . PODRO dla wszystkich co popieraja moje zdanie a dla innych fucker<:P>

nolbex

Popieram Cię w 100%. Strata czasu i pieniędzy.