Cześć jestem nowy na filwebie i chcę aby mi ktoś sprawdził mój materiał czy wszystko jest dobrze (: Byłbym bardzo wdzięczny!
Materiał jest na tym linku http://www.filmweb.pl/contribute/filmtitle/new/3752377/0

GreenNinja150

twoj material zostanie sprawdzony, tylko nie wiadomo kiedy, bo z tego co mi sie obilo o uszy admini filmwebu maja jakas dziwna polityke zatrudniania za malej ilosci moderatorow, przez co tworza sie gigantyczne kolejki materialow oczekujacych na sprawdzenie

uncut

No cóż no to sobie poczekam a jak już sprawdzą i będzie jakiś błąd to co będzie?

użytkownik usunięty
GreenNinja150

Powiedz mi dlaczego nie słuchasz co ci radzą użytkownicy na głównym?

Ależ słucham i wiem,że mam dobrze ale np. po 1 lub 3 miesiącach czekania okaże się, że coś źle zrobiłęm? I co mi z tego czekania?

użytkownik usunięty
GreenNinja150

A spacje usuniesz czy nie?

No usunołem spacje ale nie do samego końca a jak chcę zapisać to pisze czerwonymi literami (Kontrybucja oczekuje na ewaluację)
Trochę usunołem spacje ale na sam początek się nie da czy mam usunąć ten materiał i zrobić wszystko od nowa?

użytkownik usunięty
GreenNinja150

1. musisz usunąć spacje do końca
2. wcisnąć sprawdź
3. zapisać

GreenNinja150

Wtedy odrzucą materiał, napiszą co jest źle i będziesz mógł to poprawić, ale możesz też poprawić w każdej chwili.

TheNaturat_2

No nie wiem czy w każdej chwili.Chciałem usunąć spację i zapisać i w stan: wyszło czerwonymi literami (Kontrybucja oczekuje na ewaluację)? Co to ma by?