Sorry ale jestem tu od niedawna i mam pytanie odnośnie punktacji.Mam rozumieć,że komentarze (lub odpowiedzi) na FORUM nie są przyznawane pkt? A za komentarz na temat danego np:mojego ulubionego aktora?Troszkę się pogubiłem bo na początku myślałem,że za samo wybieranie ulubionych filmów do swojego konta są pkt :D ! A co najczęściej robicie by zdobyć pkt? Z góry dzięki!
hej:) za komentarze na forach nie są przyznawane punkty... punkty możesz zdobyć pisząć np recenzję do jakiegoś filmu, bądź też wypisując obsadę, tworząc opis do filmu czy biografie aktora i np. dodając ciekawostki. Jednak wszystko co napiszesz jest najpierw sprawdzane przez weryfikatorów [ co trwa dloooogoooo] więc trzeba cierpliwości.. pamiętaj żeby dodawać zawsze rzetelne informacje bez błędów i starannie napisane
pozdrawiam i miłej zabawy na filmweb:)
Super dzięki za INFO:) Jestem Robert i licze,że jeszcze nie raz WSPOMOŻESZ mnie w przyszłości :D Słuchaj mam jeszcze 1 pytanko:czy można na tej stroce pogadać tak jak na gg,czy tylko w ten sposób przez forum?Bo klikam na "CZAT" to mi ciągle wyskakuje,że nie moge wejść czy coś takiego :/ Jeśli możesz to PLEASE A LITLLE HELP!
Z chatem są jakieś problemy. A nawet jak działa to i tak tam nikogo nie ma. Filmweb to nie jest gg, więc można rozmawiać tu tylko na forum.
no dokladnie jak mój przedrozmówca...
wg mnie komunikowanie sie przez fora jest równie ciekawe [mamy tu różne tematy osobno:)]
pozdrowionka