Sorry ale jestem tu od niedawna i mam pytanie odnośnie punktacji.Mam rozumieć,że komentarze (lub odpowiedzi) na FORUM nie są przyznawane pkt? A za komentarz na temat danego np:mojego ulubionego aktora?Troszkę się pogubiłem bo na początku myślałem,że za samo wybieranie ulubionych filmów do swojego konta są pkt :D ! A co najczęściej robicie by zdobyć pkt? Z góry dzięki!

Robson_77

hej:) za komentarze na forach nie są przyznawane punkty... punkty możesz zdobyć pisząć np recenzję do jakiegoś filmu, bądź też wypisując obsadę, tworząc opis do filmu czy biografie aktora i np. dodając ciekawostki. Jednak wszystko co napiszesz jest najpierw sprawdzane przez weryfikatorów [ co trwa dloooogoooo] więc trzeba cierpliwości.. pamiętaj żeby dodawać zawsze rzetelne informacje bez błędów i starannie napisane
pozdrawiam i miłej zabawy na filmweb:)

madzia_18

Super dzięki za INFO:) Jestem Robert i licze,że jeszcze nie raz WSPOMOŻESZ mnie w przyszłości :D Słuchaj mam jeszcze 1 pytanko:czy można na tej stroce pogadać tak jak na gg,czy tylko w ten sposób przez forum?Bo klikam na "CZAT" to mi ciągle wyskakuje,że nie moge wejść czy coś takiego :/ Jeśli możesz to PLEASE A LITLLE HELP!

Robson_77

Z chatem są jakieś problemy. A nawet jak działa to i tak tam nikogo nie ma. Filmweb to nie jest gg, więc można rozmawiać tu tylko na forum.

Robson_77

no dokladnie jak mój przedrozmówca...
wg mnie komunikowanie sie przez fora jest równie ciekawe [mamy tu różne tematy osobno:)]
pozdrowionka

madzia_18

A przede wszystkim można gadać poprzez blogi na swoich stronach - to tak już bardziej prywatnie....