ja jej nie lubie i nie uwazam ze jest taka cudowna jak wszyscy gadają ale e-maila znalazłam =].był na baaardzo znanej stronie a nikt się nie wysilił zeby tam wejśc!

ag_

jezeli to prawda to wyslij mi na e-mail polska372@wp.pl albo na gg 6694420

ag_

jeŻlei nawet jej wyślesz maial, wątpie, że go przeczyta, a jezeli nawet to wątpie na 100% że ona ci odpisze ;-)

ag_

A pytałeś(aś) się swoich starych czy cię nie adoptowali? Bo to chyba niemożliwe, żeby oni stworzyli takiego debila.

dolasz

?? co cie zmusilo zeby sie wysilic i wymyslic tak skomplikowany tekst?!

ag_

nastepna elokwentna osoba buahahahhahahahhha!!!!!!!!!!!!!!!!!

ag_

O jejku... a ja mam super, mega zajebistą i jedyną w swoim rodzaju zelektronizowaną Przepychaczkę do rur firmy Porsche...

użytkownik usunięty
Kismeth

Ojezu!!!!Myslisz(mowie do faceta na samej gorze) , ze tylko ty masz tego maila??!Ta stronka jest tak na wierzchu , ze kazdy se moze tam wejsc!Ludzie!Jak chcecie to ja Wam dam tego maila i niech wszyscy maja swiety spokuj...

użytkownik usunięty
ag_

prawdziwy???buhahahahahahahahaahah!!!nawet jeżeli to nie rób sobie nadziei na nic...hehehehehe

ej czy wy się w ogóle słuchacie??
aktorzy (większosć)
mają gdzieś co do nich piszecie
oni smia tego nawet nie czytają

Hiroto

no właśnie :D a ja se łacha robie z tych FANÓW EMU SZARLOTKI DUREŃ DUPSON :D..MAM TEGO MAILA,ALE GO NIE UZYWAM BO NIE BEDE PISAC DO TEJ KRETYNKI... :)

ag_

ty go znasz
ale czy sama Emma go zna
wątpliwe ;-)

Hiroto

hehe no właśnie :D!!.. a niektórzy są tacy napaleni bo myślą ze kochana pani dupson im odpisze buahaha

ag_

dklatego ja niewysyąłm maili do aktorów
to po porstu starta czasu ;-)

Hiroto

ja nawet nie myslałam zeby kiedykolwiek wysłac do jakiegos aktora list... zresztą oni dostają tyle listów i e-mail z podobna treścią, ze juz im sie nudzi odpisywanie ... kto chce pogadac zapraszam na gg :D-2863229

ag_

oni ich nieczyatają
to znaczy ci aktorzy
któzy np mają za sobą jeden ale bardzo udany film
to pewnei czytają bo sa ciekawi co ludize o nich myslą
ale tacy starzy wyjadacze w tje branży
to nie czytają pewnie

Hiroto

no masz racje :) ... a tak przy okazji :D-- kto nie lubi emmy watson heheh??

ag_

osobicie nic do niej niemam :P
znam ją tlyko z Harrego
gdzie nie rpzeszkadzała mi zbytnio ;-)

Hiroto

jesli chcesz wiedziec dlaczego ja jej nie lubie to zapraszam na moje forum ANTY EMMA WATSON :)

ag_

poczytam :)

Hiroto

moze zmienisz zdanie o niej :)... ja nienawidze takich snobów :)

ag_

Znam twojego bloga jest do BANI!!!!!! W ogule nie wiem co wy się tak czepiliście tej Watson??:/ Ona też jest człowiekiem!!

użytkownik usunięty
ag_

to może byś się podzieliła co, zamiast chwalić się.

ag_

Nie wiem jaka to strona ale proszę daj linka lub E-mail pliiiiiiiiiiiiis!!!

Mala_Lady_Punk

czy przypadkiem na myspace.com nie ma emaili do (PRAWIE)wszystkich znanych osób. ? warto sprawdzić.

Malazaa

gdzie ty ten email masz

kamilnosal123

@kamilnosal123 powinienes dostać złotego kilofa za odkopanie tak starego tematu! :D

kamilnosal123

Były 7 lat temu, potwierdzone info. ;-)