Może ktoś pomoże go znaleźć na filmweb

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
roland_roland

Nie ma tego filmu w bazie.
Właśnie złożyłem z nimi kontrybucje , zostanie sprawdzona za 6-7 miesięcy, i wtedy wpiszą film do bazy.
I będzie można go już wyszukać :P

Tam na marginesie, na CDA już wisi z napisami pt. "Matka" ;)

Montago

6-7 miesięcy - optymista z Ciebie. ;)

adamus0101

3 maja zaakceptowano mi kontrę z końca listopada 2018...
Więc czas realny.
Lepiej było w lutym-marcu, sprawdzali mi kontry mające 5 miesięcy i 3 tygodnie . :P

Montago

Przyznaj się, pewnie musiałeś wykupić tego ich +, że Ci tak ekspresowo sprawdzają. ;)

adamus0101

A wtedy był już "+" ?

Chyba wszystkim szybciej szło, było kilku werów w akcji, także nowi.

Plakaty to nawet po miesiącu były sprawdzane... O!

Muszę znów zacząć je dodawać, mam od 2 lat z tysiąc zdjęć okładek polskich VHS-ów ściągniętych, czekają, a mnie się nie chce szukać do nich źródeł.
Może z 5 dodałem :P

adamus0101

Hehehe!
6-7 miesięcy to tak średnio, mnie czasem trzymali nowe tytuły po 13-14 miesięcy!
Ja bym powiedział, że przeważnie to około 8 do 10, ale kto wie? Może to tylko ode mnie tak brali?

Więc tak: kolaborant się tu pochwalił, to ja klik-klik na FDB i minęły niespełna 4 godzinki i... już tam jest! :P
Na razie goły tytuł, ale zaraz wypełnię trochę i na dniach będzie na bogato, a tu dalej ni chuchu :D

Montago

Kolaborant! :P

ZSGifMan

TW "Monti GO" ;-D

ZSGifMan

Co nie? A to folksdojcz. :)

adamus0101

Wszystko dla kasy... xd
I płacą mi we wschodnio-niemieckich markach , więc waluta twarda niczym arktyczny lód w mikrofalówce :P

Montago

i pewnie Roburem jeździsz!

mitrus80

A nie... Dostałem prawdziwa terenówkę - rumuńskie ARO :-p

Montago

Prawdziwe terenówki to były Stary 660 i później 266 z napędem na sześć kół :)

adamus0101

https://memegenerator.net/img/images/11831055.jpg

Dymek do tego mema:
"Wiem, że ten portal jest g*wniany, ale i tak dodaję tam kontrybucje." :P

Montago

Owszem, w tytule jest "Matka", ale jak zapuściłem film, to w napisach wywaliło mi... "Matriarchini" :O
Padłem ze śmiechu! ;p

Sam film wstępnie wygląda na maks 3, raczej z gatunku tych, co to się w mule rzecznym zakopują.
Chyba dla zbytu go wezmę i obejrzę, choć wygląda na stratę czasu. Najwyżej przewijanie się włączy, nie? ;)

Montago

Dzięki za informacje