Czy naprawdę "duże łeby" nie lubią nowicjuszy??? jeśli tak to dlaczego?? Przecież każdy kiedyś zaczyna. Fakt że loguje się tu coraz więcej "meliny społecznej" no ale coż wkońcu internet jest dla wszystkich ......

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
karol_jc

Zapraszam:
http://www.filmweb.pl/o,co,wam,chodzi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,temat,Topic,id=418354 [www.filmweb.pl/o,co,wam ...]

Nie chodzi o to że "duże łeby" nie lubią nowicjuszy. Chodzi o to że dla użytkownika który jest zarejestrowany od dłuższego czasu niewiedza "nowych"jest irytująca. "Nowi" nie stosują się do tych wszystkich niepisanych reguł które znają "starzy". Ktoś kto od dawna siedzi na FW nie założy raczej tematu "Najprzystojnieszy aktor" bo wie że było ich co najmniej kilkadziesiąt. Nie wrzuci zapytania o piosenkę z rekalmy do działu FILM (a Ty coś takiego zrobiłeś, ten temat nadaje się raczej do działu "PORTAL FILMWEB.PL" albo "INNE"). Internet jest dla wszystkich, ale miło by było gdyby ci wszyscy stosowali poprawną polszczyznę w swoich postach i nie bluzgali na wszystko i wszystkich...
Pozdrawiam!

strongoku

zgadzam się z Tobą :) ja nie zarzuciłem takiego tematu po prostu odpowiedziałem na pytanie!!! wiesz najważniejsza jest wspólna pasja ludzi którzy tu właśnie się logują (pomijając iż są tu co niektórzy chyba przez przypadek) ,a to że czasem nie znam jakiś reguł wynika z tego iż dopiero wchodzę w to przecież wszystko z czasem prawda??? czy to że ich nie znam i nie mam pkt czyni ze mnie gorszego użytkownika??

karol_jc

No nie przesadzaj, masz punkt przecież :DDD
Powodzenia ;)

klakson

Dowcipny kolega :) Pozdrawiam i dzięki :)