Od najbliższej środy na TV4 rusza emisja kultowej serii z brytyjskimi komikami. Uczta dla fanów świetnego absurdalnego humoru!!!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
MotorcycleBoy

wooaw rezerwuję już sobie czas w środę o 22....
Uwaga zaraz pingwin na waszym telewizorze wybuchnie.

MotorcycleBoy

Nareszcie :) Już nie moge się doczekać. Petycje do telewizji zrobiły swoje.

Strawberry_Letter_23

Szczerze mówiąc nie wiem czy petycja miała na to jakiś wpływ, ale i tak dziękuję tym, którzy ją podpisali. A tym, którzy tego nie zrobili, mówimy stanowcze i zdecydowane NI!

strongoku

Monty python ruleeeesssssss ach ci kolesie sa swietni :)

morgoth_6

oooo czaaaaaaaaaaaaaadddddddddd
czekam ....to tyle

phil_anselmo

A teraz coś z zupełnie innej beczki...

FUCK!!! dlaczego ja nie mam tv4, albo dlaczego nie puścili tego na dwójce jak kiedyś.

zet_10

Nie denerwuj się. Emisję i tak już przerywali!!! Cholera by to wzięła!!! Kiepskich i inne shity puszczają bez przerwy, w dodatku o każdej możliwej porze!!! A z Pytonów już zrezygnowali!

użytkownik usunięty
Wera_9

jak to zrezygnowali ?!

ano tak to, czcigodny Ojcze Dyrektorze. Juz od dawna trąbią o tym srodowiska pythonowskie w dziwnym kraju nad Wisłą. Głupie buce i parchate zasyfione pedały z TV4 mają nas w dupie i zdjęły LCMP. Najedli się za duzo mielonki z łubinem.

Blase

W związku ze strasznymi rzeczami które wyprawia tv4 odsyłam tutaj:
http://www.filmweb.pl/topic/341414/Pom%C3%B3%C5%BC+w+s%C5%82usznej+sprawie%21.ht ml?page=2#1206385
Proszę pisać coś w temacie żeby utrzymać go na wierzchu. No i oczywiście proszę o podpisywanie petycji. A jak to nie pomoże to zorganizujemy wyprawę do siedziby tv4, dorwiemy dyrektora programowego, i posadzimy go na... wygodny fotel! Jeśli macie w domu miękkie poduszki, to lepiej zacznijcie je już spulchniać... Będziemy mu mówić NI dopóki nie pęknie i nie przywróci LCMP do ramówki. A potem w ramach pokuty będzie musiał ściąć drzewo śledziem!

Wera_9

Nie denerwuje się, spoko, tylko czuję się nieco zawiedziony, a tak w ogóle jak zobaczyłem jaką datę ma ten temat, to się nieco dziwiłem, bo myślałem, że to bardziej bieżące sprawy.
No cóż, trudno, ale nie zmienia to faktu, że mogli by wznowić to na tvp1 lub 2, nawet na tvn lub polsacie, żeby się pośmiać z tych anglików, to nawet bym te cholerne reklamy zdzierżył.

MotorcycleBoy

Wczoraj była środa i nie wiadomo czemu nie było kolejnego odcinka. lekko się wkur...