Czy ktoś posiada jakiekolwiek informacje na temat serialu który leciał w TVP ok. 1985r "Musashi Miyamoto"? Może ktoś wie gdzie można znaleź ten film? W sieci nie znalazłem (tylko film z Toshiro Mifune).
Może ktoś ma w prywatnych zbiorach?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
RAK

nie mam, nie mam, ale dobrze ten serial wspominam
wojownik, który podążał droga miecza, żeby powtórzyli kiedyś w tv

użytkownik usunięty
RAK

faktycznie w sieci jest tylko kilka pojedynczych odcinków z 1985r. za to chyba cały remake z 2003r. (około 50 odcinków) w reżyserii Mitsunobu Ozaki z muzyką Ennio Morricone, nawet mnie to zaciekawiło, ale niestety nie znam japońskiego :P
pozdrawiam

użytkownik usunięty

Dzięki za zabranie głosu. Szkoda że nikt nie ma informacji na temat tego filmu. TVP odpowiedziało że pewnie mają ten film w archiwum ale zagraniczne filmy ograniczone są licencją na emisję i że może cyt."Przekażemy redakcji filmowej prośbę o jego ewentualna powtórkę."
Fajnie by było. Może pokazać im że jest trochę chentnych do oglądania tej serii????

Ja owego serialu nie widziałem ( bo mnie jeszcze na świecie nie było ), ale i tak z chęcią bym go teraz obejżał, gdzie się trzeba podpisać ???

użytkownik usunięty
Myrddin

cześć! Można wejść na stronę www.TVP.pl i na samym dole kliknąć KONTAKT, a potem: Kontakt z Telewizją Polską

• Tutaj można przesyłać uwagi, pytania i propozycje dotyczące programu TVP

E-maile można wysyłać również pod adresem: widzowie@tvp.pl

Może nas posłuchają?