Zapewne każdy z was (no prawie;-)) kocha kino - w mniejszym lub większym stopniu. Czy kiedykolwiek mysleliscie, zeby potraktować to na powaznie? Zająć się reżyserowaniem, aktorstwem, pisać scenariusze, stanąć za kamerą lub projektować ubiory itp.? Może chcecie zostać krytykami, robić wywiady lub pisać artykuły? Iść na filmówke? - A moze chcecie sobie kupic kino albo wypozyczalnie dvd;-))) Nie mówie zaraz o Hollywood;) Jednak może robicie cos w tym kierunku, lub zamierzacie?
Pozdrawiam serdecznie:)
Jasne, że myślałem (i myślę) o tym na poważnie, jednak na razie to pozostaje tylko w sferze planów, ale kiedyś kto wie...
Hmm. Powiem szczerze że nawet kiedyś myślałam o aktorstwie- ale nie za bardzo na poważnie. Do chwili, kiedy osoba wykwalifikowana powiedziała mi, że bym się sprawdziła. Jednak na razie o tym nie myślę...
Kiedys jeszcze miałam plany napisania kilku scenariuszy, ale nic z tego nie wyszło. Więc wszystko, co związane z filmem jak na razie zostaje w szufladzie marzeń.
jestem w trakcie pisania scenariusza, idzie ciężko bom amator. Jeśli go skończę i będe z niego zadowolony to wtedy pomyślę "na poważnie".
a,no i staram się o robotę w wypożyczalni video/dvd ;)
Ja mam od kilku lat manię zostania aktorką :) A każdy kolejny film, który oglądam sprawia, że poprostu mnie mile skręca na myśl o tym, że aktorstwo to taka świetna rzecz. Jeśli się uda, mam zamiar iść do szkoły aktorskiej, jednak z tego co słyszę, ciężko się do tego typu uczelni dostać... Ale co, damy radę :D
Chcialabym zostać krytykiem filmowym lub reżyserem (reżyserkom:P) Ale to takie marzenia ściętej głowy;]
Ja chciałabym zaostać krytykiem filmowym, bo krytykowanie i pisanie nieźle mi idzie, a na filmach troszkę się znam.
oczywiście ja chciałam być aktorką, ale wiem, że nie nadaję się do tego, więc następny był operator- świetna sprawa. Ostatnio próbuję zabrać się za scenariusz, mam kilka pomysłów. Z drugiej jednak strony, jak pomyślę, że jakiś gościu miałby mi mącić w mojej 'wizji', to już wolę od razu zająć się reżyserią :))) Ale ten scenariusz zamierzam napisać na serio!