lubicie Nortonka?? ja uwielbiam! macie jakieś ulubione filmy z Nim? ja osobiście kocham "American HistoryX" "Hazardzistów" i "Czerwonego Smoka"...
hmm oczywiscie ze widzialam Fight Club!! najbardziej mnie ciesza opinie ze Norton "ukradl" ten film Pittowi!! podobno to mial byc jego popis... a tu taka niespodzianka i nasz Eddie go zdominowal! swietny film... i nie wymienilam go bo... musialabym wymienic wszystkie!!
Norton - geniusz [ moj ulubiony aktor ]...niemalze kazdy z nim film jest swietny! aczkolwiek mi w pamieci najbardziej zapadly jego kreacje z "Podziemnego kregu", "leku pierwotnego" i "American History X"!! rewelka..pozdrawiam :)
ja również uwielbiam tego aktora, kocham american history x, fight club, primary fear, ten aktor jest rewelacyjny!!
heyah!
jako aktor jest rewelacyjny!!
szybko i pewnie pnie się u mnie w hierarchii ulubionych aktorów, i podejrzewam, że niedługo zaatakuje pierwsze miejsce; najprawdopodobniej ten szturm zakończy się powodzeniem, bo już od dłuższego czasu nie jestem w stanie wskazać lidera; kilku tylko orbituje wokół miejsca 1., jednak mają oni "tylko" miano "jednego z moich ulubionych"! :-)
a "American history X" rzucił mnie na kolana; film ten krążył mi później po głowie gdzieś 2-3 tygodnie!! bezapelacyjnie rewelacyjny obraz!! a "scena krawężnikowa"...
p-wionka!!
"scena kraweznikowa" :) sadysta lol...aczkolwiek nie pokazali jej przeciez calej, mozna sie bylo tylko domyslac jak to wygladalo :P....ja dalej mam przed oczami moment jak stoji na tej ulicy i go aresztuja z ta swasta na piersi! genialne..wogole caly film swietny ,choc Podziemny Krag najlepszy! pozdrawiam
jeju ja nie moge nawet sluchac tego straaasznego odglosu... jak ktos ogladal to wie o co mi chodzi... brrr Tylko raz go slyszalam - jak ogladalam pierwszy raz... Teraz zawsze zatykam uszy...
To byl najlepszy kawalek w filmie zawsze na poczatku dnia sobie wlaczam.
Szkoda że Norton nie zagral Zakladnika w filmie Zakladnik swietnie by to wypadlo jak myslicie.
http://www.film.org.pl/prace/edward_norton.html [www.film.org.pl/prace/e ...]
dobra stronka (i Polska!) o moim ukochanym aktorze... On jest idealny... Uwilbielbiam wszystkie filmy z nim... A szczególnie "Lęk Pierwotny" i "Więzień Nienawiści".. Nawet "Zakazany owoc" oglądałam z uśmiechem na ustach... ;-) Nortonek w wersji blond, to jest to!!!!