Napiszcie jaki waszym zdaniem jest najgorszy film jaki w życiu widzieliście

adax

-------Smakosz-------
Ten film był dla mnie taki kiczowaty, ze aż smieszny...

aron13

"Obcy kontra Predator"-żałosny
i "Smakosz 2"-bać się, plakać czy smiać?

adax

Elektra Boogeyman... jest tego masa ale teraz do glowy przychodza mi te dwa filmy ....

adax

Ha, było tego trochę... Ostatnimi czasy to "Thunderbirds" - nudny, infantylny i plastikowy; "Cabin Fever" (Śmiertlena gorączka) - miał być klimatyczny horror, a wyszła idiotyczna czarna komedyjka, może i krwawa, ale za to zupełnie pozbawiona napięcia; no i na koniec prawdziwy 'crap': "Alone in the Dark" (Wyspa cienia) - ratuj się kto może! Marna fabuła, beznadziejne aktorstwo, zero przytłaczajacego klimatu zagrożenia znanego z gry komputerowej...

adax

Jest wiele takich propozycji np."Mrówki w gaciach","Straszny film" i już.Po co pisać więcej.Nie mam weny rozwodzić się nad banałami tego świata.

adax

"Jason X" i wszystkie części "Piątku 13-tego" od trzeciej w zwyż; "Znaki" - jak Gibson i Phoenix mogli wystapić w czymś takim; "Szamanka" to filmy, które teraz przychodzą mi do głowy. Pewnie było jeszcze kilka ale były tak denne, że już ich nie pamiętam. I dobrze...

adax

"Chłopaki na Ibizie" ... Nie mam słów żeby opisać ten durny film. Poprostu ch**owy!

.. chciałam wymienić jeszcze "Gulczas a jak myślisz?", ale doszłam do wniosku, że to nawet film nie jest.

adax

Bubble Boy (Chłopiec Bańka) zdecydowanie mega durny, muszę zgodzić się co do "Mrówki w gaciach: i "Chłopaki na Ibizie", ale chyba szczyt osiągnął "Freddy got fingered"(Luźny Gość) Tom'a Green'a