cześć wszystkim . Cały dzień wczoraj szukałem w internetach i za uja mi się nie udało. Chodzi o film o zombie ktury dawno temu oglądałem a teraz mam ochote zobaczyć jeszcze raz ale nie pamiętam tyt. Kojaże tylko sam początek gdzie dwujka jakichś narkomanów któzy pracowali na bódowi e w usa (byli chyba rosjanami) nacpala się czymś po czym zmienii się w zombi . i tyle pamiętam . Wiem ze to nie wiele ale może ktoś coś kojaży. Puźniej to pamiętam że była epidemia zombi w miescie . z óry dzięki za pomoc
Napisz mniej więcej w jakich latach to oglądałeś, bo "dawno temu" to żadne określenie.
ps
I weź zajrzyj raz czy dwa do słownika, bo Twoja ortografia leży i kwiczy. ;)
Dokładnie to nie pamiętam , ale było to trzy-cztery lata temu. Film z tego co pamiętam był dość nowy. Dzisiaj też poszukam go jeszcze i może przypadkiem natrafię. A co do ortografi to jestem dyslektykiem ale staram się hehe, pozytywną krytyka jest mile widziana. A na swoją obronę dodam że pisałem w nocy na nie podświetlanej klawiaturze. Pozdrawiam. Ps w tym filmie była też scena że bohaterowie manewrowali między wolnymi zombi by ukryć się na komisariacie. Wiem że to nadal mało informacji , ale niestety tylko tyle pamiętam.
Niestety to nie ten. Ten to czarna komedia a tamten o który mi chodzi to typowy horror. Tych dwoje narkomanów na początku to byli poprostu pracownicy budowy i po pracy nacpali się czymś co zmieniło ich w zombi. Ale dziękuję za odpowiedz
To niestety też nie to . Ale bardzo dziękuję za próbe pomocy. AK nie ważne , jakoś obejść się bez tego filmu. Może kiedyś przypadkiem na niego natrafię. Tam poprostu była pokazana epidemia rozprzestrzeniającą się od samego początku, od zażycia przez emigrantów pracujących na budowie jakiegoś narkotyku i wtedy oni zaczęli atakować innych etc.... I to nie był film jakiś film klasy c więc sam dziwię się że szukam go drugi dzień nawet na angielskojęzycznych portalach i znalesc nie moge. Naprawdę jeszcze raz dziękuję za pomoc i pozdrawiam
Może to któryś z tych:
https://www.vulture.com/2020/04/best-pandemic-movies-on-netflix-hulu-prime-and-m ore.html
https://www.imdb.com/list/ls092127186/
Znalazłem przed chwilą i to zupełnie przypadkiem urwał jego mać haha. I zaczyna się zupełnie inaczej niż wydawało mi się że pamiętam. To jest tytuł zombie night z 2013 . Dzięki za pomoc
To nie ten , ale ten sobie chętnie oberam dzięki . A co do tego który szukam to daje już sobie spokój za dużo tych filmów jest by go znalesc po jednej czy dwuch scenach. Dzięki wam za pomoc