Nie rozumiem, dlaczego ludzie do swoich ulubionych filmów zaliczają te, których jeszcze nawet nie obejrzeli! Po co?

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Kicha

Są trzy zasadnicze powody (tak mi się wydaje sama tego nie robię). Po pierwsze bo w danym filmie gra ich ulubiony aktor/aktorka. Po drugie bo jest to druga część filmu, który im się bardzo podobał. Po trzecie bo podoba im się zwiastun/opis.

Kicha

gdy almodovar robi jakis film to od razu wiem ze bedzie to jeden z moich ulubionnych filmów tak terz jest z volverem który bedzie w kinach w 2006, dlugo przed obejrzeniem zlego wychowania po prostu wiedzialam e bede ten film uwielbiac i tak sie stalo. podobnie mam z tarantino.

Pola_7

Może chcą je po prostu w przyszłości obejrzeć i nie chcę żeby im gdzieś umknęły, a tak to popatrzu do ulubionych i już wiedzą co powinni obejrzeć... Osobiście tak nie robię ;)

Albertino

Dokładnie tak jak piszesz - dodaję sobie film do Ulubionych i juz mam gotowy skrót, nie muszę za każdym razem szukać tego filmu. Czy to cos złego?
Mnie bardziej dziwi, jak to jest, że chcesz sobie zagłosowac na jakis film, a tu wyskakuje napis, że nie można głosować na film przed premierą. No pięknie, ale dlaczego w takim razie ów film ma już kilka ocen??? To dopiero jest zagadka...