Czy słyszeliście, to co ja. Podobno Oscary 2005 w Polsce ma nadawać tylko Canal+. Co o tym myślicie? Według mnie jest to skandal, że takie filmowe wydarzenie roku będzie emitowane na płatnym kanale.
Widać TVP się nie opłacało... znowu...
Mi nie robi mi to różnicy, gdzie będą transmitować, ale dla osób bez Cyfry lub kabłówki faktycznie nieciekawa sprawa. Osobiście będę chyba jednak oglądał na Pro 7 (o ile będą transmitować), bo pamiętam transmisję sprzed dwóch lat, gdy puścili galę bez żadnego tłumaczenia na żywo, co w polskiej telewizji wypadło ostatnio dość mizernie....
no wlasnie.......skoro tak to mi rowniez pozostaje Pro7...lub RTL...bo canalu canal nie mam :P...........szejm of tefałpe!!!!!
pozdr
Masz rację to wielki skandal!Może to jednak nieprawda...bo ja nie mam Canal +....i bardzo mnie wkurza taka opcja!Pozdrawiam:)
Ostatnio reklamowli, ze beda transmitowac Oscary w TVP. Ja nie mam Cyfry, wiec jesli TVP cos oszukuje, to bede naprawde zla :P
Zwała by była gdyby nie puscili... w końcu nie zawiele osób ma Canal+ a wiekszosć badź co bądź czeka na rozdanie Oscarów( między innymi ja) i sie strasznie zawiode jak mi tego nie puszczą :(
pozdrawiam
chyba powinnismy sie juz przyzwyczaic do tego ze tvp nie stać na zbyt wiele, nie dosć ze zadnych ciekawych filmow nie mozna uwidziec to jescze taki hicior... beznadzieja! Tylko na jakies bzdurne seriale nie szkoda im kasy;-)
Zwała by była gdyby nie puscili... w końcu nie zawiele osób ma Canal+ a wiekszosć badź co bądź czeka na rozdanie Oscarów( między innymi ja) i sie strasznie zawiode jak mi tego nie puszczą :(
pozdrawiam
Skandal...po raz pierwszy nie będe mógł obejrzeć gali. Faktycznie pamiętam transmisję w niemieckim Pro 7 (teraz już tej telewizji nie mam w swojej kablówce)...była bez tłumaczenia i chyba lepiej to wyglądało niż "dukanie" jakieś tłumacza , który chyba sam nie wiedział o czym mówi...
Normalne zachowanie TVP dadzą pieniądze na kolejną głupią polską komedię albo Wiedźmina 2. Zresztą i tak połowa z tej kasy zginie pod stołem. Wracając do tematu, to rzeczywiście wielka szkoda, że nie będzie gali, zawsze fajnie zobaczyć aktorów w "naturalnym środowisku" i kibicować filmom.
Pozdrowionka dla filmfanów.
CZesc!!!!
Hmmm niedziwie sie ze tak zrobili w Polsce zawsze otrudniaja czlowiekowi zycie!!! Taki to kraj slodki, nasz no ale ma troche minusow. Ja mieszkam w chicago wiec niemartwie sie tymi waszymi programami. Ja mam wszystkie heheheh oczywiscie nie Polskie. Ale i tak fajnie.
Mam nadzieje ze i tak obejrzysz!!!
Papapapapappap i do uslyszenia.
Ps. MIlo cie poznac!!wpadnii jak bedziesz mial czas
TVP jest beznadziejna!!!A jak słysze, że im się nie opłaca to mnie krew zalewa!!!Wiecie jakie GRUBE miliony wpływają im tylko z abonamentów, pomijając wpływy z reklam!Ale Canal+ na którym praktycznie nie ma reklam a wpływy z abonamentu są o niebo mniejsza jakimś zrządzeniam losu się to opłaca....chwila,chwila .... już wieeeeem!Zapomniałęm o gażach w naszej kochanej TVP dla naszych kochanych gwiazdorów - 0d 20 do 60 tys zl miesięcznie dla postaci typu Durczok,Kamel,synuś Dowbor i caaaałej reszty plejady tv gwiazd!!!! ....brak mi słów :P
To jest właśnie skandal na co idą pieniądze podatników. Ja prawie wcale nie oglądam TVP. Jak widzę tych wypudrowanych lalusiów typu Kamel to aż mnie szlak trafia. To, że g...o leci w TVP to powszechnie wiadomo, ale z Oscarami to już przegieńcie. Jedyna szansa "jedynki" na zrechabilitowanie się za cały rok nudów. Niestety nie wykorzystali szansy.
Pozdrawiam, Michał "Soprano" K.
Cze WSZYSTKIM!
Ja tam lubiłem sobie czasem obejżeć Oscary, a teraz lipa. Canal+ nie mam to i nie mam Oscarów 2005. Ta Telewizja Polska nic nie robi, żeby było dobrze. Chyba skończę z płaceniem abonamentu.
Pozdro wszystkim :)
Napisał: LOGOR
TVP jest teraz porównywalnie nudna do TVPTrwam i oni chyba chcą nas utrzymać w przekonaniu, że nic ciekawego tam nie znajdziemy...
Ja na szczęście mam Canal+, więc to dla mnie nie tak duży problem, ale i tak czuję rozczarowanie postawą naszej 'kochanej' stacji publicznej(ble!)
Pozdrawiam i miłego oglądania(dla tych, którzy będą mieć okazję:))
Ja nigdy nie oglądam TVP, wolę niemieckie stacje i w tym roku (jak co roku)oglądam oscary na na pro7. Jak widze ludków typu:Durczok,Kamel,Mołek... wszędzie te same ryje, które po prostu nienawidze!!!
Racja. Od Durczoka aż nie dobrze się robi. Ja myślałem, że też nici z Oscarów, ale mój kumpel ma cyfre i idę do niego. Całą noc przesiedzimy przed telewizorem przy piwku (no może przy dwóch). Będzie super.
Pozdrwaiam wszystkich
Narka :)
rozumiem, że wkurzają Was nasi 'ulubieni' polscy 'prezenterzy' telewizyjni, ale o co Wam chodzi z tym Kamilem Durczokiem? Facet jest ok, bo przyznał się na forum do swojej walki z chorobą i napisał książkę, która może pomóc wielu ludziom chorym na raka polepszyć swój stan psychiczny, a co za tym idzie, może i fizyczny.
Przyznał się do choroby bo niemiał innego wyjścia, trudno wytłumaczyć całkowity brak włosów na głowie i częste nieobecności w telewizji. A co do książki, też pewnie na niej nieźle zarobił. Chodzi na o to, że takie Osoby jak Durczok, Kamel, Dowbor Jr. i inni zgarniają tyle kasy za nic, że potem okazuje się, że TVP nie ma kasy nawet na Oscary. Mówią, że im się nie opłaca? To ja pytam, czy opłaca im się trzymać takich pożal się Boże prezenterów.
Pozdrawiam.
dołanczam sie do wszyskich opini o tvp to jest skandal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, potrafią puszczać 2567odcinek mody na sukces a oskary są tylko raz w roku to jest porażka
Raczej nie. Czytałem wczoraj w Newsach na FILMWEBIE. Tą informacją podzielił się znami sam Canal+. To oni przysłali notkę. Położyli też łapę na Cezarach, ale to akurat mało mnie obchodzi.
Pozdrawiam, Michał "Soprano" K.
TVP tlumaczyla, ze licencja jest za droga, by ja kupic... a wplywy z reklam w Polsce w tym czasie sa zbyt male...
zastanawiam sie jak to jest, skoro niby Oscary maja taka mala ogladalnosc /rzekomo/ to dlaczego wiekszosc ludzi z ktorymi rozmawiam zaraz po gali... mowi ze ogladala ją...
szkoda slow... znow TVP olewa widza...!!!
TVP tlumaczyla, ze licencja jest za droga, by ja kupic... a wplywy z reklam w Polsce w tym czasie sa zbyt male...
zastanawiam sie jak to jest, skoro niby Oscary maja taka mala ogladalnosc /rzekomo/ to dlaczego wiekszosc ludzi z ktorymi rozmawiam zaraz po gali... mowi ze ogladala ją...
szkoda slow... znow TVP olewa widza...!!!
Z tego co pamiętam, kiedyś też była taka nowina, że w normalnej telewizji nie zobaczymy Oscarów, a jednak były. Ale uważam, że to czysty absurd, żeby tak ważne filmowe wydarze mogli oglądać tylko ci, którzy mają płatny kanał. I gdzie tu sprawiedliwość i troska o szarego widza? Przecież Oscary ogląda mnóstwo ludzi (zmieniają kanał tylko na wypowiedziach naszych "krytyków", bo to była czysta parodia :/). Przynajmniej z moich znajomych dużo widziało. Filmweb ma multum uzytkowników i conajmniej połówa by oglądała galę, teraz do tego dodac tych, którzy nie mają internetu, bądź nie udzielają się na tym portalu. I co? Olano kinomaniaków :/
TV nie ma pieniędzy!?
Wiecie ile oni płacą dla tych prezenterów???Skandal!
Za szczerzenie zębów, 50-60tys PLN!! A szanowni spikerzy opowiadaja w wywiadach, jak to ciężko pracują!!Moim zdaniem oni są zbędni w tv.
pozdrawiam!;)
A WIECIE MOŻE CZY GDZIEŚ JESZCZE BEDA PUSZCZAC TE ROZDANIE OSCARÓW? MOZE NA MTV ALBO NA JKIMŚ INNYM ZAGRANICZNYM PROGRAMIE?????? BO MI BARDZO ZALEZY NA TYM ŻEBY OBEJRZEC TO ROZDANIE OSCRAÓW.
NAPRAWDE UWAZAM ZE TO SKANDAL ABY POLSKA TELEWIZJA NIE EMITOWALA ROZDANIA OSCAROW.... AZ WYDAJE MI SIE TO NIEMOZLIWE...
a MOZE NA TVP PUSZCZA POWTROKE Z OSCARÓW??? PO CZASIE????
NIE KONIECZNIE W TE NOC CO BEDA OSCARY ROZDAWAC?)?
KURCZE AZ NIE WIEM ZA CO SIE ZLAPAC....
a MOZE NA TVP PUSZCZA POWTROKE Z OSCARÓW??? PO CZASIE????
NIE KONIECZNIE W TE NOC CO BEDA OSCARY ROZDAWAC?)?
KURCZE AZ NIE WIEM ZA CO SIE ZLAPAC....
Jezeli zdecyduja sie wyswietlic w naszej ulubionej tvp jakakolwiek powtorke z rozdania Oscarow mozemy liczyc tylko na okrojona wersje,wkoncu na antenie musi zmiescic sie kolejny odnicek mody na sukces nieprawdaz?...
Taka "Moda na sukces" kosztuje parę groszy, a babcie lubią to oglądać. Chyba TVP przeradza się w telewizję dla frajerów. Tylko TVP ma prezenterów i płacą na nich abonenci. Prezez też musi zgarnąć kilkaset tysięcy miesięcznie, a kinomani znowu dostają kopa w dupę.
SKANDAL!!!
Pozdrawiam wszystkich, STING K.